Ana Sayfa AirPods Pro AirPods Pro 2’nin yeni yazılımının beta sürümü yayınlandı!

AirPods Pro 2’nin yeni yazılımının beta sürümü yayınlandı!

0
airpods pro

Geçtiğimiz hafta AirPods için yeni bir ürün yazılımı yayınlamasının ardından, Apple şimdi de ikinci nesil AirPods Pro için özel olarak hazırlanmış yeni bir beta ürün yazılımını geliştiricilerin kullanımına sundu. Bu güncellemeyle AirPods’un gelecekteki ürün yazılımı güncellemelerinden neler bekleyeceğimize dair detaylara geçelim.

AirPods Pro 2’nin yeni yazılımının beta sürümü resmi olarak yayınlandı

Bugün yayınlanan ürün yazılımı 7B5013c yapı numarasını taşıyor. Son olarak halka açık şekilde kullanıma sunulan ürün yazılımı ise 7A305 numaralı sürümdü. Tekrar hatırlatmak isteriz ki, bu beta ürün yazılımı yalnızca AirPods Pro 2 için mevcut. Apple, bugün yayınlanan ürün yazılımıyla gelen değişiklikler hakkında detaylı bilgi vermiyor, ancak şirket bir süredir kulaklıkları için yeni işitme cihazı özellikleri üzerinde çalışıyor.

Apple’a göre, yeni işitme cihazı özellikleri bu yılın ilerleyen günlerinde AirPods Pro 2 için yayınlanacak, ancak kesin bir tarih henüz belli değil. Geçtiğimiz ay iOS 18’in piyasaya sürülmesiyle birlikte Apple, AirPods Pro 2 ve AirPods 4 için aramaları cevaplamak veya reddetmek için yeni baş hareketlerini etkinleştiren bir ürün yazılımı güncellemesi de yayınlamıştı. Ayrıca, mikrofonları kullanmak için yeni bir Ses İzolasyonu modu ve özelleştirilebilir Uyarlamalı Ses özelliği de sunulmuştu.

Apple Watch’ın yeni özelliği, bir onay daha aldı!

AirPods ürün yazılımını güncellemek, manuel olarak yapmanın bir yolu olmadığı için biraz karmaşık bir işlem. AirPods’unuz zaten beta ürün yazılımı çalıştırıyorsa, internete bağlı bir iPhone ile eşleştirildiğinde güncellemeyi otomatik olarak indirir.

AirPods’unuza ilk kez beta ürün yazılımı yüklemek istiyorsanız, iPhone veya iPad’inizde Geliştirici menüsünü etkinleştirmek için Xcode 16’yı indirmeniz gerekiyor. Ardından, AirPods’unuza beta ürün yazılımını yükleme seçeneğini bulacaksınız. Burada adım adım ayrıntılı bir kılavuzumuz var. Elbette, en yeni özelliklerden yararlanmak için iOS 18’e ihtiyacınız olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz