Ana Sayfa Apple Apple Podcasts’e önemli bir yenilik geliyor! İşte detaylar

Apple Podcasts’e önemli bir yenilik geliyor! İşte detaylar

0

Apple firması, Apple Podcasts’de belirli bir program türünü, yani hikaye dizilerini daha iyi öne çıkarmak için tasarlanmış değişiklikleri duyurdu. Geliştirilmiş keşif için Diziler kendi başına ayrı bir kategori haline gelirken, diğer yayıncılık girişimlerinin yanı sıra yeni bir en iyi liste de ilk kez sahneye çıkıyor. İşte tüm ayrıntılar.

Apple Podcasts’e oldukça önemli bir yenilik gelecek

Spotify ve YouTube’dan artan rekabetin ardından Apple, Apple Podcast’ler ile ilgili çabalarını hızlandırmaya devam ediyor. Bugün, uygulama içinde hikaye dizileriyle etkileşim kurmanın yeni yollarını sunuyor. Apple’ın basın açıklamasında yenilikler şöyle sıralanıyor: “Apple Podcast’ler bugün, birden fazla türde dinleyicileri büyüleyen, bölümleri sırayla dinlenmek için tasarlanmış hikaye anlatımı programları olan dizileri öne çıkarıyor. Apple Podcast’ler, sürekli güncellenecek ve ilk 100 diziyi içeren yeni bir En İyi Diziler listesini başlatarak, dizi programları için şimdiye kadar oluşturulmuş ilk listeyi sunuyor.

Apple Podcasts'e oldukça önemli bir yenilik gelecek.
Apple Podcasts’e oldukça önemli bir yenilik gelecek.

Ek olarak, yepyeni bir Diziler kategorisi, dinleyicilerin sevecekleri programları keşfetmelerine ve bulmalarına yardımcı olacak. Son olarak, Apple Podcast’ler editörleri, her ay kategorisini en iyi tanımlayan bir diziyi tanıtan ve kutlayan Dizi Önerileri’ni sunacak ve buna Wondery ve Audacy’nin Pineapple Street Studios’undan orijinal bir sınırlı dizi olan Hayalet Hikayesi ile başlayacak.”

Yeni iPad, Mac ve iWatch güncellemelerinin beta sürümü yayınlandı!

En İyi Diziler listesi, Apple Podcast’lerde hikaye dizilerini keşfetmenin harika bir yeni yolu olacak gibi görünüyor. Ancak Dizi Önerileri de harika bir yayıncılık eklentisi. Özellikle de bir bonusla geldiği için. Apple, “Öne çıkan ayında, her Dizi Önerisi seçimi Apple Podcast’lerde tamamen reklamsız olarak sunulacak” diyor. Bu, yalnızca yeni bir programı dinlemek için değil, aynı zamanda bunu Apple Podcast’lerde yapmak için güzel bir avantaj ve teşvik.

Bu yılın başlarında Apple Podcast’ler, benim kişisel favorilerimden biri olan bir özelliği kullanıma sundu: deşifreler. Birkaç diğer iOS 18 değişikliğinin ve bugünkü duyuruların yanı sıra, Apple’ın Apple Podcast’ler için ileride neler sakladığını görmek beni heyecanlandırıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz