Ana Sayfa Apple Sevilen iOS uygulaması, yeni özelliğiyle geliyor!

Sevilen iOS uygulaması, yeni özelliğiyle geliyor!

0

iPhone 16 için Halide, karmaşık sayılabilecek düğmeyi basitleştiren genişletilmiş Kamera Kontrolü özellikleriyle bugün çıktı. Halide’ın yaratıcıları, uygulamalarının Kamera Kontrolü özelliklerini, özel kameralardaki geleneksel deklanşör düğmeleri kadar basit ve kullanışlı hale getirme arzusunu vurguluyor.

Sevilen iOS uygulaması, yeni özelliğiyle karşımıza çıkıyor

Halide, iPhone 16 piyasaya sürüldüğünden beri Kamera Kontrolü’nü zaten destekliyordu. Kullanıcılar, tıklandığında uygulamayı başlatmak için Kamera Kontrolü’nü atayabiliyordu ve Kamera Kontrolü, uygulama etkinleştirildiğinde deklanşör düğmesi görevi görüyordu. Bugünden itibaren Halide, Kamera Kontrolü düğmesini kullanarak odaklama ve pozlama kontrolleri kazanıyor. Halide ayrıca, yeni düğmenin kaydırma arayüzünden yanlışlıkla giriş yapılmasını önleyen kilitli bir kontrol özelliği de uyguladı.

Sevilen iOS uygulaması, yeni özelliğiyle karşımıza çıkıyor.
Sevilen iOS uygulaması, yeni özelliğiyle karşımıza çıkıyor.

Bazı kullanıcılar Halide’da belirli manuel ayarlarla ayarlamalar yapmak istemeyebilir, bu nedenle ilk ‘Kilitli’ Ayarımız, esasen hiçbir ayarın yanlışlıkla yapılan kaydırmalardan etkilenmemesini sağlar. Pozlamada, kullanıcılar Apple’ınkinin 3 katı (-/+ 6 EV’ye karşı 2) pozlama telafisi ayarlayabilir ve Odaklama, iPhone’da gerçekten güzel ve akıcı bir manuel odaklama deneyimi için Kamera Kontrolü ile manuel odaklamayı mümkün kılar.

iPhone’lardaki aşırı sıcaklık uyarısı neden kaynaklanıyor? İşte cevabı

Halide 2.17 ayrıca çekim hızını da iyileştiriyor. Güncellenen uygulama, düğme bırakıldığında değil, basıldığı anda fotoğraf çekebiliyor. Hızlı çekim işlevi, iPhone 16 Pro’nun yeni 48MP ProRAW Sıfır Deklanşör Gecikmesi özelliğiyle ve ayrıca minimum işlemci gücü ve yapay zeka olmadan 12 MP görüntüler elde etmenin doğal bir yolu olan Sıfır İşlem özelliğimizle harika çalışıyor.

Yeni Kamera Kontrolü özelliklerini test etmek için Halide 2.17’yi App Store’dan indirebilirsiniz. Halide’ın yaratıcıları ayrıca yeni iPhone 16 kamerasının ve Kamera Kontrolü’nün derinlemesine incelemesini burada yayınladılar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz