Ana Sayfa Apple Microsoft, Mac için abonelik gerektirmeyen Office sürümleri sunuyor!

Microsoft, Mac için abonelik gerektirmeyen Office sürümleri sunuyor!

0

Microsoft, Mac için abonelik gerektirmeyen iki yeni Office sürümünü piyasaya sürdü. Office Home 2024, 149,99 dolar fiyatla satışa sunulurken, Office Home & Business 2024 ise 249,99 dolardan alıcı buluyor. Bana sorarsanız, tek seferlik satın alma seçeneği çok daha avantajlı çünkü bir kere satın alıp istediğiniz kadar kullanabiliyorsunuz ve sadece yeni özelliklere ihtiyaç duyarsanız yükseltme yapmanız gerekiyor.

Microsoft, Mac için abonelik gerektirmeyen Office sürümleri sunacak

Microsoft, Office’a ihtiyacınız varsa sizi Microsoft 365 abonelik seçeneklerine yönlendirmeye çalışıyor ve web sitesinde başka bir alternatiften bahsetmiyor. Ancak, genellikle 2-3 yılda bir yeni sürümler yayınlayarak sessiz sedasız tek seferlik satın alma seçeneği sunmaya devam ediyor. Bu seçenek, her seferinde yükseltme yapsanız bile abonelikten daha ucuza geliyor.

Microsoft, Mac için abonelik gerektirmeyen Office sürümleri sunacak.
Microsoft, Mac için abonelik gerektirmeyen Office sürümleri sunacak.

Office 2024 for Mac şu anda iki sürüm halinde mevcut:

  • 149,99 dolarlık Office Home 2024
  • 249,99 dolarlık Office Home & Business 2024

Daha ucuz seçenekte Word, Excel, PowerPoint ve OneNote bulunuyor. Business seçeneği ise Outlook’u içeriyor ve ticari kullanım için de izin veriyor. Office 2021 for Mac’e göre yapılan güncellemeler oldukça mütevazı, bu yüzden ben şahsen mevcut sürümü kullanmaya devam edeceğim. Yine de, aynı anda birden fazla çalışma kitabı açık olsa bile Excel’de daha hızlı bir performans deneyimlemek ve Outlook for Mac’te çoklu dokunmatik izleme dörtgeni veya Magic Mouse ile sola ve sağa kaydırma hareketlerini özleştirebilmek gibi bazı yenilikler mevcut.

iPhone SE 4 hakkında önemli sızıntı!

Excel’de, çalışma sayfalarında metin ve dizileri daha kolay kullanmanıza yardımcı olacak yeni işlevlere erişebilirsiniz. Resimleri doğrudan kolayca yapıştırabilir veya biçimlendirmeyi değiştirmeden resim eklemek için GÖRÜNTÜ işlevini kullanabilirsiniz. Diziler yeniden hesaplandığında tüm verileri otomatik olarak yakalamak için güncellenecek grafiklerde dinamik dizilerle farklı veri kümelerini görselleştirebilirsiniz. PowerPoint’te ise canlı kamera akışını Cameo ile doğrudan slaytlarınıza sorunsuz bir şekilde yerleştirebilir veya anlatımınızı, animasyonlarınızı, geçişlerinizi ve mürekkep çizimlerinizi Kayıt Stüdyosu ile kaydedebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz