Ana Sayfa Apple Apple, eğitime olan desteğini artırıyor!

Apple, eğitime olan desteğini artırıyor!

0

Apple eğitim alanındaki çalışmalarını genişlettiğini duyurdu. Öğretmenler için yeni araçlar, eğitime yönelik bağışlar ve Apple’ın uygulamalarının ve hizmetlerinin eğitimi öne çıkarmak için düzenlediği bir kampanya bulunuyor. İşte son dönemde çok konuşulan konu hakkındaki en önemli ve en çarpıcı detaylar…

Apple, eğitime olan desteğini hızla artırıyor

Eğitimci olun ya da olmayın, muhtemelen en sevdiğiniz Apple uygulamalarınızda eğitime yönelik öne çıkanlar görmeye başlayacaksınız. App Store’da Öğretmenler için Harika Araçlar koleksiyonu, Apple Music’te öğrenmeye dayalı albüm ve çalma listeleri, Apple Books’ta ilham verici eğitimciler hakkında kurgusal olmayan kitaplar ve çocuk kitapları, Apple Podcasts’te eğitimciler tarafından ve eğitimciler için yapılan sohbetlerin yer aldığı programlar ve Apple TV’de ise öğrencilerin hayatındaki öğretmenlerin önemini vurgulayan film ve diziler öne çıkıyor.

Apple, bu farkındalık girişimlerinin yanı sıra öğretmenler için yeni kaynaklar sunuyor ve bağış programlarını büyütmeye devam ediyor. Bugün itibarıyla öğretmenler için yeni Herkes Yaratıcı Olabilir kaynakları sunuluyor. Yaratıcı Etkinlikler, eğitimcilerin ders planlarına hayal gücünü ve özgünlüğü dahil etmelerini sağlayan hızlı, etkileşimli ve eğlenceli ders fikirlerinden oluşan bir koleksiyon. Küçük Yaştaki Öğrenciler için Yaratıcı Etkinlikler (4-8 yaş) ve Öğrenciler için Yaratıcı Etkinlikler (8 yaş ve üstü), öğretmenlerin iş yüklerini artırmadan öğrencilerinin ilgisini çekmelerini sağlıyor. Her aktivite, temel becerileri güçlendiriyor ve şablonlar ve paylaşılabilir bağlantılarla öğrencilerin hızlı bir şekilde yaratıcılıklarını ortaya koymalarını sağlıyor.

Yeni iPhone SE, ince çerçeveyle gelecek!

Apple ayrıca, “kaynakları yetersiz topluluklardaki okullara ve kuruluşlara donanım, burs, mali destek, eğitimci kaynakları ve Apple uzmanlarına erişim sağlayan” Apple Topluluk Eğitimi Girişimi aracılığıyla sağladığı bağışlara da dikkat çekiyor. Şirket, son beş yılda yarattığı etkiyi vurgulayan yeni bir Eğitim Etki Raporu yayınladı: 10.000’den fazla öğretmen Apple bağışları sayesinde mesleki gelişim fırsatlarından yararlandı, 2.000 okul ve topluluktaki 500.000’den fazla öğrenci şirketin bağış programlarına katıldı ve şu anda 200’den fazla okul ve kar amacı gütmeyen kuruluş Apple tarafından destekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz