Ana Sayfa Apple Beklenen iOS uygulaması nihayet geliyor!

Beklenen iOS uygulaması nihayet geliyor!

0

Günümüzde sosyal ağların sayısı her zamankinden fazla ve içeriklerinizi hepsinde yönetmek oldukça zaman alıcı olabiliyor. İşte tam da bu noktada, inanılmaz derecede zekice bir isim olan “Croissant” uygulaması devreye giriyor. Ben McCarthy ve Aaron Vegh tarafından geliştirilen Croissant, güzel tasarlanmış bir arayüzle Threads, Mastodon ve Bluesky’da paylaşım yapmanıza olanak tanıyor.

Beklenen iOS uygulaması sonunda geldi

Croissant, her bir platformun kendi giriş deneyimini kullanarak Threads, Mastodon ve Bluesky’a giriş yapmanıza imkan veriyor. İlk başta giriş süreci biraz sıkıcı olsa da, her bir uygulama ve hesap arasında manuel olarak geçiş yapmaktan çok daha iyi bir deneyim sunuyor.

Beklenen iOS uygulaması sonunda geldi.

Croissant’ta bir paylaşım hazırlarken, paylaşımın kendisini yazabileceğiniz, resim, alternatif metin ve etiket ekleyebileceğiniz dikkat dağıtmayan bir arayüzle karşılaşıyorsunuz. Uygulama ayrıca, Mastodon için içerik uyarıları eklemeyi, Threads ve Mastodon için kitle görünürlüğü seçeneklerini kontrol etmeyi ve başlıklı mesaj dizileri oluşturmayı da destekliyor.

Apple Haritalar, iOS 18 ile yeniden doğuyor!

Uygulamanın arayüzü de özelleştirilebilir; sekiz farklı renk seçeneği ve yedi farklı özel uygulama simgesi arasından seçim yapabilirsiniz. Ayrıca paylaşımları taslak olarak kaydedip daha sonra geri dönebilirsiniz. Croissant, App Store’da ücretsiz olarak mevcut ve tüm özelliklerin kilidini açmak için aylık 2,99 ABD doları veya yıllık 19,99 ABD doları tutarında uygulama içi satın alma seçeneği sunuyor. Ayrıca 59,99 ABD doları tutarında tek seferlik ödeme seçeneği de bulunuyor. Buffer gibi diğer sosyal medya yönetim araçları ise çok daha pahalı.

Herkes birden fazla platformda birden fazla sosyal medya hesabı yönetmek zorunda değil. Ancak bizim gibi yönetmesi gerekenler için Croissant, iPhone’umda tam yerine oturmuş gibi görünen inanılmaz derecede kullanışlı bir uygulama.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz