Ana Sayfa Apple Lionel Messi, Apple TV’ye geliyor!

Lionel Messi, Apple TV’ye geliyor!

0

Apple’ın Major League Soccer (MLS) ile olan ortaklığı, tarihi bir ana tanıklık etmeye hazırlanıyor. Lionel Messi’nin Inter Miami takımı playoff biletini kaptı ve Apple, Messi’nin ilk playoff maçını mümkün olduğunca geniş bir kitleye, mümkün olduğunca büyük bir ekranda ulaştırmak için planlar yapıyor. İşte son dönemde çok konuşulan konu hakkındaki en önemli ve en çarpıcı detaylar…

Lionel Messi, Apple TV’ye ücretsiz gelecek

Lionel Messi’nin Inter Miami takımı, ilk playoff maçını 25 Ekim Cuma günü oynayacak. Maç, Apple TV uygulaması aracılığıyla herkese ücretsiz olarak canlı yayınlanacak. New York’taki futbolseverler ise Times Meydanı’nda özel bir şölene tanık olacak. Reuters’ın haberine göre, büyük bir taraftar ilgisi bekleyen MLS, açılış maçının Apple TV’de ücretsiz olarak canlı yayınlanacağını ve New York’taki Times Meydanı’nda bulunan devasa 25.000 metrekarelik video ekranında eş zamanlı olarak gösterileceğini duyurdu.

25.000 metrekarelik bir ekranda canlı yayın yapmak, Apple’ın MLS’ye ve Messi’nin ligdeki başrolüne dikkat çekmesi için akıllıca bir yol. New York’ta olmasanız bile maçı ücretsiz olarak izleyebileceksiniz. Desteklenen herhangi bir akıllı TV veya Apple cihazında bulunan Apple TV uygulaması, maçı izleyebileceğiniz yer olacak.

iPhone 16 Pro ile 13 Pro’nun kameraları karşılaştırıldı! İşte sonuçlar

25 Ekim’de tek yapmanız gereken uygulamayı açmak ve izlemeye başlamak. Herhangi bir abonelik gerekmiyor. Messi geçen yıl MLS’ye katıldığında, Amerikan futboluna önemli bir farkındalık ve itibar kazandırdı. Inter Miami, Lig Kupası’nı kazandı ancak MLS Kupası playofflarına katılmaya hak kazanamadı. Bu da bu yılı Messi’nin ilk playoff maçı yapıyor. 25 Ekim’deki playoff maçını izlemeyi düşünüyor musunuz? Yorumlarda bize bildirin.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz