Ana Sayfa Apple Bu iOS uygulaması, daha verimli olmanızı sağlayacak!

Bu iOS uygulaması, daha verimli olmanızı sağlayacak!

0

Bu kez, iPhone ve iPad için geliştirilmiş, benzersiz tasarımlı bir uygulama olan Long Ago’yu tanıtıyoruz. Long Ago, kullanıcıların alışkanlıklarını, ilaçlarını, ev işlerini veya daha sık yapmak istedikleri herhangi bir şeyi takip etmelerine yardımcı oluyor ve düzenli bir yaşam sürmelerini kolaylaştırıyor. Uygulama, öz disiplin sağlayan yapısıyla dikkat çekiyor. Kullanıcılar, günlük yaşamlarında yapmaları gerekenleri uygulamaya kaydedip takip edebiliyorlar. Örneğin, çamaşırınızı her yıkadığınızda uygulamayı güncelleyebilirsiniz. Bu sayede uygulama, bir işi en son ne zaman yaptığınızı takip ediyor ve hatırlatıcılar ayarlamanıza imkan sağlayarak düzenli olarak yapmanıza yardımcı oluyor.

Bu iOS uygulaması, daha verimli olmanızı sağlayabilir

Long Ago ayrıca, ana ekranınızdan takip etmenizi sağlayan interaktif widget’lar, işleri kaydetmeyi otomatikleştirmenize olanak tanıyan kısayol desteği, iCloud aracılığıyla cihazlar arasında senkronizasyon, görevleri gruplandırmanıza ve belirli bir zamanda önemli olanları sıralamanıza olanak tanıyan Odak Filtreleri ve verilerinize sahip olmanızı ve bunları diğer uygulamalarda kullanmanızı sağlayan JSON içe/dışa aktarma desteği gibi birçok kullanışlı özellik sunuyor.

Bu iOS uygulaması, daha verimli olmanızı sağlayabilir.
Bu iOS uygulaması, daha verimli olmanızı sağlayabilir.

Tüm bunların yanı sıra, saati, temayı, renkleri ve simgeleri özelleştirmenize olanak tanıyan çok sayıda özelleştirme seçeneğiyle uygulamayı kendi zevkinize göre kişiselleştirebilirsiniz. Long Ago, akıcı tasarımı, hoş dokunsal geri bildirimleri ve özgün ancak bir o kadar da iOS’e uygun görünümüyle dikkat çekiyor. Uygulamanın sunduğu çeşitli istatistikler, belirli bir görevi, ev işini vb. ne sıklıkla tamamladığınızı görmenizi sağlıyor. Kısayol desteği ve interaktif widget’lar da uygulamayı oldukça kullanışlı hale getiren özellikler arasında.

Çin, iPhone fabrikasına baskın yaptı!

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yanıtlarınızı aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle kolayca paylaşabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için gerçekten çok değerli. Paylaşmaktan çekinmeyin! Yorumlarınızı büyük bir merakla bekliyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz