Ana Sayfa Aksesuar Apple Watch, en hızlı şekilde nasıl şarj edilir?

Apple Watch, en hızlı şekilde nasıl şarj edilir?

0

Apple Watch’unuzun pilini hızlıca doldurmak istiyorsanız, son modellerdeki hızlı şarj özelliği tam size göre. Bu özellik sayesinde Apple Watch’unuz eskisinden çok daha kısa sürede şarj oluyor. Hatta yeni Apple Watch Series 10 ile şarj süresi daha da kısaldı. Yalnızca Series 7, 8, 9, 10 ve Ultra modellerinde bulunan bu özellik için dikkat etmeniz gereken birkaç nokta var. İşte son dönemde çok konuşulan konu hakkındaki en önemli ve en çarpıcı detaylar…

Apple Watch modelleri, en hızlı olarak nasıl şarj edilir?

Öncelikle, Apple Watch’unuzla birlikte gelen Apple USB-C Manyetik Hızlı Şarj Kablosunu kullanmalısınız. Bu kablonun farkı, manyetik şarj cihazının etrafında plastik yerine alüminyum bulunması. Apple bu kabloyu yeni modellerle birlikte sunsa da, dilerseniz ayrıca satın alıp tüm şarj noktalarınızı hızlı şarj özelliğiyle donatabilirsiniz. Hızlı şarj için gereken ikinci şey ise 5W veya daha yüksek USB Güç Dağıtımını destekleyen bir USB-C güç adaptörü. Apple artık çevresel kaygılar sebebiyle adaptörleri kutuya dahil etmediğinden, mevcut adaptörünüzü kullanabilir veya yeni bir tane satın alabilirsiniz.

Apple Watch modelleri, en hızlı olarak nasıl şarj edilir?
Apple Watch modelleri, en hızlı olarak nasıl şarj edilir?

Unutmayın, Apple’ın eski MagSafe Duo veya Apple Watch Manyetik Şarj Yuvası modellerinde hızlı şarj özelliği bulunmuyor. Bu yüzden hangi kabloyu veya adaptörü kullanırsanız kullanın, bu eski modellerde hızlı şarjdan faydalanamazsınız. Yine de hızlı şarj diskini üçüncü taraf bir yuva ile kullanabilirsiniz.

iPhone SE 4’ün tasarımı hakkında yeni sızıntı!

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yanıtlarınızı aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle kolayca paylaşabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için gerçekten çok değerli. Paylaşmaktan çekinmeyin! Yorumlarınızı büyük bir merakla bekliyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz