Ana Sayfa Apple Artık Amazon Prime Video üzerinden Apple TV+’a üye olabilirsiniz!

Artık Amazon Prime Video üzerinden Apple TV+’a üye olabilirsiniz!

0

Daha önce duyurulduğu gibi, Amazon Prime Video artık kendi uygulaması içinde doğrudan Apple TV+ içeriği sunuyor. Prime Video kullanıcıları, yeni abonelikler için yedi günlük ücretsiz deneme ile aylık 9,99 dolar olan normal fiyatından Apple TV+’a abone olabiliyor. Deneyim hala kullanıma sunuluyor, ancak yeni sınırlı dizi “Disclaimer” gibi en son yayınlar da dahil olmak üzere tüm Apple orijinal TV şovları ve filmleri kataloğunun mevcut olduğu görülüyor.

Amazon Prime Video üzerinden Apple TV+’a üye olabileceksiniz

Amazon aracılığıyla TV+ kanalına abone olmak istiyorsanız, şu anda en kolay yol Prime Video’yu açıp “Ted Lasso” veya “Slow Horses” gibi bir TV+ orijinal içeriğini aramak. Uygulama daha sonra tüm içeriğe erişimi açan TV+ kanalına abone olmanızı isteyecek.

TV+’ı Prime Video’nun içine getirmek, Apple’ın içeriğinin erişimini ve bulunabilirliğini artırmaya yardımcı oluyor. Çoğu ölçüme göre Prime Video uygulaması, Amerika Birleşik Devletleri’nde yalnızca Netflix’in ardından en popüler ikinci yayın uygulaması.

iPhone SE 4’ün tasarımı hakkında yeni sızıntı!

Yeni ortaklıkla birlikte Apple, daha önce Apple TV uygulamasını hiç indirmemiş kişileri Apple TV+ abonesi yapma fırsatı yakalıyor. Fiyat-değer avantajı yok ve hiçbir TV+ içeriği Prime Video aboneliğiyle ücretsiz gelmiyor, ancak özellikle Apple’ın içeriğini daha önce denemeyi düşünen ancak bir türlü harekete geçmeyen kişiler için abone olmayı daha kolay ve daha rahat hale getiriyor.

TV+’ın Prime Video içinde yer alması, Apple dışı kullanıcıların, özellikle de bir Apple cihazına erişimi olmayan Android telefon sahiplerinin TV+’a ilk kez abone olmaları için en doğrudan yolu sunuyor. Apple, telefonlar ve tabletler için hala Android uyumlu bir TV uygulaması sürümü sunmuyor. Ancak artık Android kullanıcıları, Prime Video uygulaması aracılığıyla Amazon faturalandırmalarını kullanarak Apple’ın yayın hizmetine kolayca abone olabiliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz