Ana Sayfa Apple iOS 18.1 beta 7 yayınlandı! İşte tüm detaylar

iOS 18.1 beta 7 yayınlandı! İşte tüm detaylar

0

Apple, iOS 18.1’in merakla beklenen herkese açık sürümüne sadece iki hafta kala beta testlerine hız kesmeden devam ediyor. Geliştirici beta test kullanıcıları için yayınlanan iOS 18.1 beta 7, bir önceki beta sürümünden sadece bir hafta sonra geldi. 22B5075a yapı numarasını taşıyan bu yeni beta sürümü, iOS 18 ile uyumlu tüm iPhone modellerinde kullanılabiliyor. Ancak Apple’ın yeni yapay zeka destekli özellikleri olan Apple Intelligence, şimdilik sadece iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max, iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max modellerinde deneyimlenebiliyor.

iOS 18.1 beta 7 resmen yayınlandı

iOS 18.1 ile gelen en dikkat çekici yenilikler arasında metinleri yeniden yazma, düzeltme ve özetleme gibi işlemleri yapabilen “Yazma Araçları” yer alıyor. Bunun yanı sıra Siri’nin arayüzü de tamamen yenilendi ve artık kullanıcılar sorgularını yazılı olarak da iletebiliyorlar. Mail uygulaması ise mesaj özetleri, öncelik sıralaması ve akıllı yanıt gibi yeni ve kullanışlı özelliklerle zenginleştirildi.

iOS 18.1 ile gelen diğer yenilikler arasında “Rahatsızlıkları Azalt” adlı yeni bir Odak modu, Fotoğraflar uygulamasında fotoğrafları düzenlemeyi kolaylaştıran yeni bir “Temizleme” özelliği ve bildirimleri daha verimli yönetmeyi sağlayan “Bildirim Özetleri” yer alıyor. Bloomberg’ün haberine göre Apple, iOS 18.1’i 28 Ekim’de tüm kullanıcılara sunmayı hedefliyor.

iPhone SE 4’ün tasarımı hakkında yeni sızıntı!

Apple, iOS 18.1’in yanı sıra iPadOS 18.1, visionOS 2.1, tvOS 18.1 ve watchOS 11.1 işletim sistemleri için de yeni beta sürümlerini yayınladı. Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yanıtlarınızı aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle kolayca paylaşabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için gerçekten çok değerli. Paylaşmaktan çekinmeyin! Yorumlarınızı büyük bir merakla bekliyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz