Ana Sayfa Apple Sevilen Apple TV+ yapımı, yeni sezonuyla geliyor!

Sevilen Apple TV+ yapımı, yeni sezonuyla geliyor!

0

Bilim kurgu tutkunlarına müjde! Apple’ın büyük beğeni toplayan dizisi Silo, merakla beklenen ikinci sezonuyla geri dönüyor. Hugh Howey’in çok satanlar listesinden inmeyen aynı adlı roman serisinden uyarlanan Silo, gizemli bir yeraltı dünyasında geçen sürükleyici bir hikayeyi konu alıyor.

Sevilen Apple TV+ yapımı, yeni sezonuyla gelecek

İlk sezonu 2023 yılının Mayıs ayında yayınlanan ve Apple’ın en çok izlenen drama dizisi unvanını elde eden Silo, gizemli olay örgüsü ve etkileyici atmosferiyle izleyicileri ekran başına kilitlemişti. Rebecca Ferguson’un güçlü bir şekilde canlandırdığı Juliette karakterinin yer aldığı bu distopik evrende, insanlık yeraltında inşa edilmiş devasa silolarda yaşıyor. Dış dünyanın zehirli ve yaşanmaz olduğuna inanılan bu silolarda, geçmişe dair tüm bilgiler sır gibi saklanıyor.

İkinci sezon fragmanı ise Juliette’in gerçeği arayış yolculuğunun kaldığı yerden devam edeceğini gösteriyor. İlk sezon finalinde silonun sırlarını sorgulamaya başlayan ve dış dünyaya dair gerçeklerle yüzleşen Juliette, ikinci sezonda yasaklı bölgelere doğru tehlikeli bir yolculuğa çıkıyor.

Daha büyük ekranlı iPhone ve Apple Watch almaya değer mi?

Hikayenin kapsamı genişledikçe oyuncu kadrosuna da yeni isimler ekleniyor. Ünlü oyuncu Steve Zahn, “Solo” adlı gizemli bir karaktere hayat verecek. İkinci sezonun, ilk kitabın kalan kısmını kapsaması ve daha fazla gerilim, aksiyon ve sır perdesini aralayan olaylar sunması bekleniyor.

Silo’nun ikinci sezonunun ilk bölümü 15 Kasım’da Apple TV+’da yayınlanacak. Her hafta yeni bir bölümün yayınlanacağı sezonun, toplamda on bölümden oluşması planlanıyor. Dizinin yaratıcıları, Silo’nun dört sezon sürmesini ve kitap serisindeki tüm hikayeyi ekrana taşımayı hedeflediklerini açıklamışlardı. Eğer siz de Silo’nun karanlık ve gizemli dünyasına henüz adım atmadıysanız, ikinci sezon başlamadan önce ilk sezonu izlemenizi ve bu heyecan verici bilim kurgu serüvenine ortak olmanızı tavsiye ederiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz