Ana Sayfa Aksesuar AirPods Pro 2 için beta yazılım güncellemesi yayınlandı!

AirPods Pro 2 için beta yazılım güncellemesi yayınlandı!

0

Apple, sonbahar aylarında yazılım güncellemelerini arka arkaya sunmaya devam ediyor. Önümüzdeki haftalarda iOS 18.1 ve diğer güncellemeleri beklerken, Apple bugün AirPods Pro 2 kullanıcıları için yeni bir beta yazılım güncellemesi yayınladı. Bu güncellemenin en dikkat çekici yanı ise, iOS 18.1 ile birlikte gelmesi beklenen yeni İşitme Sağlığı özelliklerine destek sağlaması beklenmesi.

AirPods Pro 2 için resmen beta yazılım güncellemesi yayınlandı

Apple’ın iOS 18.1, iPadOS 18.1 ve macOS Sequoia 15.1 güncellemelerini bu ay sonuna doğru, muhtemelen 28 Ekim’de yayınlaması bekleniyor. AirPods Pro 2 için yayınlanan yeni beta yazılım güncellemesi 7B5013d yapı numarasını taşıyor. İlginç bir şekilde, bu beta yazılım başlangıçta herkese açık olarak yayınlandı ancak daha sonra bunun bir hata olduğu anlaşıldı.

Apple, daha önce AirPods Pro 2’ye özel olarak gelecek olan ve kullanıcıların işitme sağlığını daha iyi korumasına yardımcı olacak yeni İşitme Sağlığı özelliklerini duyurmuştu. Bugün yayınlanan yazılım güncellemesinin, bu özelliklerin iOS 18.1 ile sorunsuz bir şekilde çalışabilmesi için gerekli altyapıyı hazırladığı düşünülüyor.

Daha büyük ekranlı iPhone ve Apple Watch almaya değer mi?

Yeni AirPods Pro 2 İşitme Sağlığı özellikleri arasında İşitme Testi, İşitme Koruması, Medya Yardımı ve İşitme Cihazı gibi dikkat çekici özellikler yer alıyor. Bu yeni özellikler, iOS 18 ile birlikte gelen Ses İzolasyonu ve Siri’ye sözsüz yanıtlar gibi özellikleri tamamlar nitelikte.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz