Ana Sayfa Apple BenQ, iMac uyumlu 5K monitörüyle geliyor!

BenQ, iMac uyumlu 5K monitörüyle geliyor!

0

Apple’ın 27 inç 5K iMac modelini üretimden kaldırmasının ardından, Mac kullanıcıları benzer bir masaüstü deneyimi için farklı markalara yönelmek zorunda kalmıştı. Bir süredir 27 inç 5K monitör pazarında Apple, Samsung ve LG’nin hakimiyeti vardı. Ancak, BenQ’nun yeni modeliyle birlikte bu alanda rekabet kızışacak gibi görünüyor. Tasarımcılar ve içerik üreticileri için monitörler konusunda uzmanlaşmış BenQ, 5K PD2730S modeliyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Bu yeni monitör, 27 inç 5K Thunderbolt 4 özelliklerine sahip ve daha önce BenQ ürün yelpazesinde eksikliği hissedilen bir modeldi.

BenQ, iMac uyumlu 5K monitörüyle karşımıza çıkıyor

Henüz resmi bir fiyat açıklaması yapılmamış olsa da, BenQ 5K PD2730S, Apple’ın Studio Display modeline ciddi bir rakip gibi duruyor. Bu durumun en önemli nedenlerinden biri, BenQ’nun kendi geliştirdiği “nano doku” tipi yansıma önleyici kaplama teknolojisini bu modelde bir seçenek olarak sunması. BenQ’nun nano mat panel teknolojisi, geleneksel cam ve mat panellere kıyasla daha düşük yansıma oranı sunarak daha konforlu bir kullanım deneyimi vadediyor.

BenQ 5K PD2730S’in öne çıkan diğer özellikleri arasında 2000:1 yüksek kontrast oranı, %98 P3 renk kapsama alanı, fabrika kalibrasyonu ve hızlı veri aktarımı için 90W güç iletimi sağlayan Thunderbolt 4 bağlantı noktası yer alıyor. BenQ, bu modelin yanı sıra oyunculara ve oyun tasarımcılarına yönelik 144Hz yenileme hızına sahip 4K 32 inçlik yeni bir monitör olan PD3226G’yi de duyurdu.

iPhone 16 Pro Max ve Samsung Galaxy S24’ün kameraları karşılaştırıldı!

%95 P3 renk gamı sunan Thunderbolt 4 bağlantı noktalı bu monitör, keskin görseller ve akıcı hareketler vaat ediyor. Hem 5K PD2730S hem de 4K PD3226G BenQ profesyonel tasarım monitörleri hakkında daha detaylı bilgi edinmek ve ön sipariş vermek için BenQ’nun resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz