Ana Sayfa Apple Apple, yeni iPhone özellikleri sunacak!

Apple, yeni iPhone özellikleri sunacak!

0

Apple bugün, şirketlerin Apple Haritalar, Siri ve işletim sistemi genelinde giderek daha fazla yerde görünmek üzere Apple’a işletmeleri hakkında bilgi göndermelerine olanak tanıyan Apple Business Connect programının genişletildiğini duyurdu.

Apple, yeni iPhone özellikleri sunuyor

iOS 18.2’de Mail uygulaması, katılımcı işletmelerden gelen e-postaların yanında marka logolarını gösterebilecek. Gelecek yıl ise Telefon uygulaması, gelen aramayı bir işletmeden, logo rozeti ve açıklayıcı adıyla tanımlayabilecek. Geliştirilmiş arayan kimliği ve marka bilinci, kullanıcıların yasal iletişimleri spam ve kimlik avı girişimlerinden ayırt etmelerine yardımcı olacak.

Apple Business Connect daha önce fiziki mağazası olan işletmelerle sınırlıydı. Bugün duyurulan değişikliklerin bir parçası olarak program, sanal, çevrimiçi ve hizmet işletmelerini de kapsayacak şekilde genişletiliyor. Yeni Markalı Posta özelliği, iPhone kullanıcılarının Mail uygulamasında işletmelerden gelen e-postaların, ilgili şirket logosu ve marka adıyla birlikte görüneceği anlamına geliyor. İşletmeler katılmak için bugün kaydolabilir ve işlevsellik bu yılın ilerleyen günlerinde iOS 18.2’nin bir parçası olarak kullanıma sunulacak.

Apple Watch, en hızlı şekilde nasıl şarj edilir?

Ayrıca işletmeler, iPhone’u temassız işlemleri kabul etmek için kullanırken, özel tasarımlarının Tap to Pay arayüzünde görünmesini de sağlayabilecek. 2025’te yayınlanacak bir iOS güncellemesinin parçası olarak, İşletme Arayan Kimliği, iPhone kullanıcılarının spam aramalarından kaçınmasına ve işletmelerle meşruiyetlerine güvenerek konuşmalarına yardımcı olacak. Bu özellik kullanıma sunulduğunda, işletmelerden gelen doğrulanmış aramalar doğrudan iPhone kilit ekranında belirtilecek ve arama bilgileri ilgili şirket adı, logosu ve departman etiketiyle birlikte görüntülenecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz