Ana Sayfa Apple Apple Pay, önemli yeniliklerle geliyor!

Apple Pay, önemli yeniliklerle geliyor!

0

Bugünden itibaren daha fazla Apple Pay taksit seçeneği mevcut ve ek olarak satın al ve sonra öde sağlayıcıları da gelecekte eklenecek. Apple, duyuruyu Apple Pay’in 10. yıl dönümünü kutlarken yaptı. İşte son dönemde çok konuşulan konu hakkındaki en önemli ve en çarpıcı detaylar…

Apple Pay, önemli yeniliklerle gelecek

iOS 18 ile uygun kullanıcılar, iPhone ve iPad’de çevrimiçi ve uygulama içi olarak Apple Pay ile ödeme yaparken artık ABD’de Affirm’dan ve Birleşik Krallık’ta Monzo Flex’ten taksitli kredi seçeneklerine erişebiliyor. Ayrıca bugünden itibaren ABD ve Birleşik Krallık’taki uygun kullanıcılar, iPhone ve iPad’de Apple Pay ile çevrimiçi ve uygulama içi olarak ödeme yaparken Klarna’nın esnek ödeme seçeneklerine de erişebilecekler.

Gelecekte kullanıcılar, ABD’de Citi, Synchrony ile ve uygun, katılımcı Apple Pay üyeleri arasında Fiserv ile; Avustralya’da ANZ ile; Singapur’da DBS ile; İspanya’da CaixaBank ile ve Birleşik Krallık’ta HSBC, NewDay ve Zilch ile Apple Pay kullanarak çevrimiçi alışveriş yaparken uygun kredi veya banka kartlarından taksitli ödeme seçeneklerine de erişebilecekler. Kanada’daki kullanıcılar da gelecekte iPhone ve iPad’de Apple Pay ile çevrimiçi ve uygulama içi olarak ödeme yaparken Klarna’nın esnek ödeme seçeneklerine erişebilecekler.

Apple Watch, en hızlı şekilde nasıl şarj edilir?

Klarna, bu ayın başlarında resmi bir Apple Yet Yetkili Satıcısı oldu ve şirketin kendi uygulaması aracılığıyla finansman sağlama olanağı sağladı. Şirket ayrıca, gelecek yılın bir tarihinden itibaren ABD PayPal bakiyenizin Apple Wallet’ta görüntüleneceğini duyurdu. Gelecek yıl ABD’deki müşteriler, Apple Wallet’ta PayPal banka kartlarını kullanırken PayPal bakiyelerini de görebilecek ve alışveriş yaparken daha fazla görünürlük ve güven sağlayabilecekler.

Ödeme yaparken kullanıcıların iPhone veya iPad’lerini kullanarak bir kodu taramaları istenecek ve ardından iPhone veya iPad’de Apple Pay ile ödemeyi güvenli bir şekilde tamamlayabilecekler. Cupertino merkezli şirket, Apple Pay’in şu anda 78 ülkede yüz milyonlarca kişi tarafından kullanıldığını ve 11.000’den fazla banka ve finansal ortak tarafından desteklendiğini söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz