Ana Sayfa Apple iPad mini 7’nin şarj hızı 20W ile sınırlandı!

iPad mini 7’nin şarj hızı 20W ile sınırlandı!

0

Yeni iPad mini 7 ile ilgili yeni bir bilgi ortaya çıktı. Bir düzenleyici kurum dosyasına göre iPad mini 7’nin şarj hızı, selefiyle aynı olan 20W ile sınırlı. Bu da cihazın %70 şarj olmak için yaklaşık bir saat, tamamen boşalmış durumdan tam şarja ulaşmak için ise yaklaşık iki saat süreceği anlamına geliyor. Bu süre, bazı Android tabletlerin sunduğu hızlardan önemli ölçüde daha yavaş…

iPad mini 7’nin şarj hızı 20W ile sınırlı

Son iPad mini modelinin, üç yıl sonra bile mini 6’ya göre oldukça küçük bir yükseltme olduğunu daha önce de belirtmiştik. Apple’ın burada Apple Intelligence’ı çalıştırabilen mümkün olan en eski işlemciyi kullanması da dahil olmak üzere gerekli olan minimum düzeyde değişiklik yaptığı görülüyor.

Ne daha küçük ne de daha hafif ve herhangi bir tasarım iyileştirmesi de yok. Pil ömrü aynı kalmış. Ekran tamamen değişmemiş. Sadece kamera, Smart HDR 3’ten 4’e küçük bir yükseltme dışında aynı kalmış. 91Mobiles tarafından fark edilen bir düzenleyici kurum dosyası, bunun şarj hızına da uzandığını gösteriyor.

Apple Watch, en hızlı şekilde nasıl şarj edilir?

Apple genellikle pil kapasitesi veya hızlı şarj ayrıntıları gibi özellikleri açıklamasa da, 91mobiles tarafından tespit edildiği üzere yeni iPad Mini 7. nesil 3C sertifikasında durdu. Bu da şarj ayrıntılarını ortaya koyuyor. 3C listesi, Apple iPad mini’nin (2024) A2996 modelinin yalnızca 20W hızlı şarj desteğini (9VDC X 2.22A) destekleyeceğini gösteriyor.

Site, bunun bazı rakip tabletlerin standartlarına göre yavaş olduğunu belirtiyor. Karşılaştırma yapmak gerekirse, OnePlus Pad 2, 67W hızlı şarjı destekliyor. Burada daha uygun karşılaştırma daha büyük iPad’lerle olabilir, ancak iPad Pro modelleri bile 30W ile sınırlı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz