Ana Sayfa Apple Sevilen Apple TV+ dizisi için yeni sezon onayı geldi!

Sevilen Apple TV+ dizisi için yeni sezon onayı geldi!

0

Apple TV+, Shrinking dizisinin hayranlarına müjdeli haberi verdi! Dizinin 2. sezonu yayınlanmaya başlar başlamaz 3. sezon onayı geldi. Görünen o ki Apple, Shrinking’in başarısına olan güvenini erken bir şekilde göstermek istedi. İşte son dönemde çok konuşulan konu hakkındaki en önemli ve en çarpıcı detaylar…

Sevilen Apple TV+ dizisi için yeni sezon onayı verildi

Bu hafta yayınlanan 2. sezonun ilk iki bölümü, izleyicileri dizide neler olacağı konusunda heyecanlandırdı. İlk bölüm, sezonun geri kalanının daha da sürükleyici geçeceğinin sinyalini veren büyük bir sürprizle sona eriyor. Eleştirmenler de 2. sezona oldukça olumlu yaklaşıyor ve ilk sezonu aratmadığını söylüyor.

Sevilen Apple TV+ dizisi için yeni sezon onayı verildi.

Ted Lasso’nun yaratıcıları Bill Lawrence ve Brett Goldstein’in ellerinden çıkan Shrinking, kederli bir terapistin hayatına odaklanıyor. Kendi kurallarını oluşturan ve danışanlarına açıkça ne düşündüğünü söyleyen bu sıra dışı terapist, hem kendi hem de danışanlarının hayatlarında büyük değişikliklere yol açar. Brett Goldstein’ı da 2. sezonda konuk oyuncu olarak görüyoruz.

iPhone 16 Pro’nun kamerasında yeterince yenilik yok mu?

Bill Lawrence, Shrinking için üç sezonluk bir hikaye planladıklarını daha önce açıklamıştı. 3. sezon onayının gelmesiyle birlikte Lawrence ve ekibinin bu planı hayata geçirme fırsatı bulacak. Umarız aynı başarıyı gösteren bir diğer Lawrence dizisi olan ve üç sezon olarak planlanan Bad Monkey de hak ettiği değeri görür. Shrinking’i Apple TV+’ta izleyebilirsiniz.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yanıtlarınızı aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle kolayca paylaşabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için gerçekten çok değerli. Paylaşmaktan çekinmeyin! Yorumlarınızı büyük bir merakla bekliyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz