Ana Sayfa Apple Bu iPhone 16 Pro özelliği fark yaratacak!

Bu iPhone 16 Pro özelliği fark yaratacak!

0

Apple’ın iPhone 16 serisi çıkalı bir ay oldu. İtiraf etmeliyim ki, iPhone 15 Pro Max kullanıcısı olarak, ilk başlarda yeni modeller hakkında çıkan söylentiler beni pek heyecanlandırmamıştı. Daha büyük ekranlar dışında dikkat çekici bir yenilik yokmuş gibi görünüyordu.

Bu iPhone 16 Pro özelliği fark yaratabilir

Ancak iPhone 16 serisiyle gelen ve söylentilerde öne çıkmayan bir özellik, beni ikna etmeyi başardı. Daha önce de benzer bir durumu iPhone 14 Pro’da yaşamıştım. Çentiğin yerini çift delikli bir tasarımın alması dışında önemsiz bir güncelleme gibi görünen iPhone 14 Pro, Dynamic Island özelliğiyle beni şaşırtmış ve etkilemeyi başarmıştı.

Peki, iPhone 16 Pro’da beni etkileyen bu özellik ne miydi? Cevap: Pil ömrü. iPhone 15 Pro Max’imin büyük ekranından ve uzun pil ömründen oldukça memnundum. Fakat daha küçük ve taşınabilir bir telefon kullanma fikri hep aklımdaydı. Ancak daha küçük iPhone modelleri, pil ömrü konusunda genellikle beklentileri karşılayamıyordu.

Apple Watch, en hızlı şekilde nasıl şarj edilir?

Ta ki iPhone 16 Pro’ya kadar! Testlere göre iPhone 16 Pro, iPhone 15 Pro Max ile neredeyse aynı pil ömrünü sunuyor ve tek şarjla 14 saatten fazla kullanım sağlıyor. Elbette iPhone 16 Pro Max, daha da uzun bir pil ömrüne sahip, ancak benim için önemli olan nokta küçük modele geçiş yaparken pil ömründen feragat etmemekti.

Ayrıca iPhone 16 Pro’nun küçük modelinde 5x telefoto kameranın bulunması ve yeni A18 Pro işlemcisinin daha serin çalışması da kararımı etkileyen diğer faktörler arasındaydı.

Sonuç olarak, iPhone 16 Pro’nun beklenmedik bir şekilde beni kendine hayran bıraktığını söyleyebilirim. Uzun pil ömrü, gelişmiş kamera ve daha küçük tasarımın benim için mükemmel bir kombinasyon olduğunu kanıtladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz