Ana Sayfa Apple watchOS 11.1 RC resmen yayınlandı!

watchOS 11.1 RC resmen yayınlandı!

0

Apple, dün yayınlanan beta sürümünden eksik olan tek bir RC sürümünü yayınladı. watchOS 11.1 artık geliştiriciler ve herkese açık beta kullanıcıları için kullanılabilir durumda ve Apple Watch sahiplerine en son yazılımı getiriyor. Apple, önümüzdeki hafta platformlarında bir dizi büyük yazılım güncellemesi yayınlamayı planlıyor ve Apple Watch da bunlardan biri.

watchOS 11.1 RC resmi olarak yayınlandı

Bugün yayınlanan watchOS 11.1 RC (release candidate), önümüzdeki hafta herkese açık olarak yayınlanması beklenen yazılım güncellemesinin aynısı olması beklenen bir beta sürümüdür. Ancak, beta kullanıcıları tarafından herhangi bir büyük sorun veya hata keşfedilirse, Apple, bu sorunları milyonlarca Watch sahibine ulaşmadan önce düzeltmek için bu hafta içinde başka bir RC sürümü yayınlayabilir.

Şimdiye kadar watchOS 11.1’deki yeni özellikler oldukça sınırlıydı. Bugün yayınlanan RC sürümünde de herhangi bir yeni özellik veya büyük değişiklik beklemeyin. Bu sürümün, herkese açık lansmandan önce tamamen hata düzeltmelerine odaklanması bekleniyor.

İşte iPhone 16’nın şarj ömrünü uzatma yolları!

Apple, geçtiğimiz ay bir ton yeni yazılım güncellemesi yayınladı, ancak şirketin önümüzdeki hafta iOS 18.1, iPadOS 18.1, macOS Sequoia 15.1, watchOS 11.1, visionOS 2.1 ve tvOS 18.1 dahil olmak üzere yeni bir büyük güncelleme dalgası daha yayınlaması bekleniyor. Bu sürümlerin en önemli özelliği, iPhone, iPad ve Mac için kullanılabilir olacak olan ilk Apple Intelligence özellikleri dalgası.

Apple Watch resmi olarak Apple Intelligence’ı desteklemese de, iPhone’unuzu iOS 18.1’e güncelledikten sonra, saatinizin elde edeceği harika bir yapay zeka avantajı var: bildirim özetleri.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz