Ana Sayfa Apple HomePod Mini’ye yeni renk seçeneği geldi!

HomePod Mini’ye yeni renk seçeneği geldi!

0

Apple’ın sevilen ürünü HomePod mini, yeni “Gece Yarısı” rengi ile piyasaya çıktı. Bu yeni renk, akıllı hoparlör için mevcut olan Space Gray renginin yerini alacak. HomePod mini, sadece 99 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulacak.

HomePod Mini renk skalasına yeni Gece Yarısı rengi eklendi

Apple, HomePod mini için yeni gece yarısı rengini piyasaya sürerek kullanıcılarını şaşırtmayı hedefliyor. Yeni renk, klasik Space Gray’in yerini alıyor. İki renk birbirine oldukça benzer görünse de, yeni eklenen ton daha koyu bir mavi tonuna sahip. HomePod ilk piyasaya sürüldüğünde sadece iki renk seçeneği bulunuyordu. Ancak zamanla daha fazla renk seçeneği eklendi.

Mini hoparlör, Sarı, Mavi, Turuncu ve Beyaz renk tonlarında satılmaya devam ediyor. Görünüşe göre Apple, HomePod serisinde tutarlılığı sağlamak amacıyla hem tam boyutlu ikinci nesil HomePod’u hem de mini versiyonunu Gece Yarısı rengi ile sunacak.

HomePod mini, Kasım 2020’de piyasaya sürülmesinden bu yana herhangi bir takip güncellemesi almamıştı. Yeni eklenen bu renk, taze bir başlangıç anlamına geliyor. Akıllı hoparlör için daha fazla güncellemenin de geleceği bekleniyor. Yeni renk seçeneği, yeni MacBook Pro modellerinin Space Black renk seçeneğiyle oldukça uyumlu görünüyor.

Yeni gece yarısı renginde HomePod mini siparişleri Apple.com’da satışa sunuldu. Ayrıca, ABD, Kanada ve Çin de dahil olmak üzere 28’den fazla ülkede bulunan Apple Mağazaları’ndan 17 Temmuz’dan itibaren bu akıllı hoparlörü satın alabilirsiniz.

Apple’ın önümüzdeki aylarda yeni iPhone 16 serisini piyasaya sürmesi bekleniyor. Bu duyurunun, yeni cihazlarla ilgili birçok detayı kapsayacağı görünüyor. Şirketin, yeni renk seçeneğini erken duyurmasının nedeni bu olabilir.

Siz bu yeni renk seçeneği hakkında ne düşünüyorsunuz? HomePod mini’yi bu renkte almayı düşünür müsünüz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmında bizimle paylaşmayı unutmayın!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz