Ana Sayfa Haberler Apple TV+ ve Twitch iş birliği! Abone ol, üç ay bedava izle!

Apple TV+ ve Twitch iş birliği! Abone ol, üç ay bedava izle!

2
Apple TV+ ve Twitch iş birliği! Abone ol, üç ay bedava izle!

Apple ve Amazon, Twitch üzerinden herhangi bir yayıncıya abone olduğunuzda üç ay ücretsiz Apple TV+ aboneliği sunmak için bir araya geldi. Bu promosyon 30 Temmuz’da başlayacak ve 19 Ağustos’a kadar devam edecek.

Apple TV+ deneme promosyonu hakkında

Bu kampanya kapsamında, bir yayıncıya abone olabilir ya da başkasına hediye abonelik yapabilirsiniz. Bununla beraber, Amazon Appstore’da uyumlu Fire TV cihazları için de üç aylık TV+ deneme promosyonu devam ediyor. 30 Temmuz ile 19 Ağustos tarihleri arasında Twitch üzerinden herhangi bir yayıncıya abone olduğunuz sürece üç ay ücretsiz TV+ aboneliğinizi alma hakkına sahip olacaksınız.

Apple TV+ ve Twitch iş birliği! Abone ol, üç ay bedava izle!

Twitch Prime abonelikleri ya da otomatik abonelik yenilemeleri kampanyaya dahil değildir. Yeni ve geri dönen Apple TV+ aboneleri bu kampanyadan yararlanabilir. Ancak mevcut aboneler bu tekliften yararlanamaz. Promosyon kodu, Twitch hesabınızdaki Drops & Rewards bölümünde gözükecek. Kodlar 31 Ağustos’ta sona ereceği için bu tarihe kadar kodunuzu kullanmayı unutmayın. Promosyon teklifinin tüm şart ve koşullarını buradan okuyabilirsiniz.

2 Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz