Ana Sayfa Haberler Apple’dan büyük sürpriz! Apple Intelligence iOS 18.1 ile geliyor!

Apple’dan büyük sürpriz! Apple Intelligence iOS 18.1 ile geliyor!

0
Apple'dan büyük sürpriz! Apple Intelligence iOS 18.1 ile geliyor!

Bloomberg’den Mark Gurman’a göre, Apple Intelligence özelliklerinin iOS 18 yerine iOS 18.1 ile sunulması planlanıyor. Geliştirici betasının ise bu hafta içinde piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Apple Intelligence ertelendi mi?

Gurman’a göre, Apple Intelligence’ın resmi olarak iOS 18.1’e ertelendiği doğrulandı. Ancak, bazı özelliklerin yer aldığı bir geliştirici betası bu hafta içinde kullanıma sunulabilir. Yeni Siri gibi bazı özelliklerin ise önümüzdeki bahara kadar gelmesi beklenmiyor. Bu yeni raporla birlikte, Apple’ın Intelligence özelliklerinin Eylül ayında çıkacak iPhone 16 modellerinde lansman sırasında mevcut olmayacağı, ancak birkaç hafta sonra kullanıma sunulacağı kesinleşti. Apple’ın Intelligence desteği iPhone 16 satışlarını artırması için yapılan stratejilerden biri olarak öne çıkıyordu.

Apple'dan büyük sürpriz! Apple Intelligence iOS 18.1 ile geliyor!

Bu hareket, Apple’ın genellikle önceki sürümün nihai sürümünden önce yeni sürümler için geliştirici betaları yayınlamaması nedeniyle alışılmışın dışına çıktı. Ancak, bu yıl Apple‘ın yeni stratejiyi benimsediği görülüyor.  Apple Intelligence’ın bu haftaki olası lansmanı için heyecanlı mısınız? Düşüncelerinizi yorumlarda bizlere iletebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz