Ana Sayfa Haberler Apple’dan büyük güncelleme! visionOS 1.3, macOS 14.6 ve tvOS 17.6 ile tanışın!

Apple’dan büyük güncelleme! visionOS 1.3, macOS 14.6 ve tvOS 17.6 ile tanışın!

0
Apple’dan büyük güncelleme! visionOS 1.3, macOS 14.6 ve tvOS 17.6 ile tanışın!

Bugün Apple, tüm cihazları için yeni güncellemeleri yayınladı. visionOS 1.3, macOS 14.6, tvOS 17.6 ve watchOS 10.6, iPhone ve iPadOS yazılımlarının en son sürümleri olan iOS ve iPadOS 17.6 ile birlikte sunuldu. İşte bugünün güncellemeleri ve Catch Up ile ilgili öne çıkan yenilikler.

iOS 18 ve diğer büyük güncellemeler geliyor! Catch Up ile tanışın

Apple, iOS ve iPadOS 18, visionOS 2, macOS Sequoia gibi büyük sonbahar güncellemeleri için çalışmalarını sürdürüyor. Ancak şimdilik, mevcut işletim sistemleri bugünün güncellemeleriyle yenilendi. Bugünün güncellemeleri, performans iyileştirmeleri ve hata düzeltmeleri üzerine odaklanıyor. Bu güncellemenin temel amacı mevcut işletim sistemlerini daha sağlam bir hale getirmek.

Apple’dan büyük güncelleme! visionOS 1.3, macOS 14.6 ve tvOS 17.6 ile tanışın!

Gelen güncellemede dikkat çeken bir yenilik var: tvOS 17.6 ve yeni “Catch Up” özelliği. Bu özellik spor etkinlikleri için tasarlanmış yeni bir özellik. Peki özellik ne işe yarıyor;

  • Devam eden bir maçı canlı izlerken, bu özellik sayesinde, maç sırasında gerçekleşmiş öne çıkan anların bir dizi klibini izleyebilirsiniz.
  • Maçın ana menüsünden “Key Plays” karuseli seçildiğinde, maçın ilerleyen anlarını özetleyen kliplere erişebilirsiniz. Ayrıca, bu özelliğe video oynatıcı kontrol menüsünden de erişilebilir.

Şu anda Catch Up özelliği, Apple’ın MLS Season Pass’i aracılığıyla MLS maçları için kullanılabilir. Gelecekte diğer spor dallarına da gelmesi bekleniyor. Apple’ın, Eylül ayında yeni işletim sistemi sürümlerini piyasaya sürmesi bekleniyor. Bu tarihten iki ay önce, bugünün OS güncellemeleri büyük ihtimalle son önemli revizyonlar olacak. Ancak, Apple’ın daha fazla güncelleme planı varsa, bunları yakında yeni geliştirici beta sürümlerinde görebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz