Ana Sayfa iPhone 16 serisi iPhone 16 renk seçenekleri belli oldu!

iPhone 16 renk seçenekleri belli oldu!

0

Apple tarafından çok yakın zamanda tüm modelleriyle duyurulacak olan lansman merakla beklenirken, güvenilir sızıntı kaynaklarından iPhone 16 renklerine dair tüm bilgiler elimize ulaştı. İşte iPhone 16’nın piyasaya sürülecek olan renk varyantları…

iPhone 16, beş farklı renk seçeneğiyle geliyor

Apple, her yeni iPhone serisiyle birlikte renk seçeneklerinde de kullanıcılarını şaşırtmaya devam ediyor. iPhone 16 ve iPhone 16 Plus için de yeni renkler ufukta görünüyor. Sosyal medyada paylaşılan sahte iPhone 16 modelleri, bu yeni renklerin canlılığını ve Apple’ın renk trendlerindeki hakimiyetini gözler önüne seriyor.

iphone-16-renk-secenekleri-belli-oldu-2

Bu yılın iPhone 15 ve 15 Plus modelleri mavi, sarı, pembe, yeşil ve siyah renkleriyle dikkat çekmişti. iPhone 16 serisi ise daha pastel ve soft tonlara yöneliyor gibi görünüyor. Özellikle beyaz ve pembe seçeneklerinin, bu yılın trend renkleri arasında yer alması bekleniyor.

Renklerin yanı sıra, iPhone 16 serisi kamera tasarımında da bazı değişikliklerle geliyor. Ana kamera ve ultra geniş lenslerin dikey olarak hizalanmasıyla daha ince bir kamera çıkıntısı elde edilmiş. Bu değişikliğin, uzamsal video kaydı gibi yeni kamera özelliklerine olanak sağlayacağı düşünülüyor.

iPhone 16 ve 16 Plus’ın, A18 çip, 8GB RAM, yeni bir yakalama düğmesi ve Aksiyon düğmesi gibi teknik özelliklerle donatılması bekleniyor. Yeni modeller, Eylül ayında iPhone 16 Pro, iPhone 16 Pro Max ve yeni Apple Watch modelleriyle birlikte tanıtılacak.

Siz de iPhone 16’nın sızdırılan renk seçenekleriyle ilgili fikirlerinizi bizlerle yorumlarda paylaşmayı ihmal etmeyin.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz