Ana Sayfa Mac Safari Technology Preview 200 macOS için yayınlandı 

Safari Technology Preview 200 macOS için yayınlandı 

0

Apple’ın web tarayıcısı Safari’nin deneysel sürümü olan Safari Technology Preview, sekiz yıllık yolculuğunda önemli bir dönüm noktasına ulaştı. 200. sürümüyle kullanıcıların karşısına çıkan Safari, bu sürümle önemli yenilikler ve hata gidermeleriyle geldi. İşte detaylar…

Safari, sektörde 21. yılını devirdi

Safari Technology Preview, 200. sürümüyle geliştiriciler ve meraklı kullanıcılar için resmen yayınlandı. Apple tarafından yayınlanan güncelleme notlarına göre, 200 numaralı sürüm CSS, JavaScript, Rendering ve Web Uzantıları gibi kritik alanlarda iyileştirmeler ve güncellemeler içeriyor.

Apple tarafından Preview sürümlerinde özellikle dikkat çeken iki nokta var: Bunlardan ilki her yeni sürümün macOS’un en yeni sürümleriyle uyumlu olması.

Mevcut macOS Sonoma ve bu sonbaharda piyasaya sürülmesi beklenen macOS Sequoia beta sürümüyle çalışabilen tarayıcı, Apple’ın işletim sistemi ve web tarayıcısı entegrasyonuna verdiği önemi gösteriyor. Bunun yanı sıra, önizleme sürümlerini indirip denemek için herhangi bir kayıt veya geliştirici hesabına ihtiyaç duyulmaması da kullanıcılar için avantaj oluşturuyor.

Apple’ın resmi web sitesinden indirilebilen tarayıcı, Sistem Tercihleri veya Sistem Ayarları üzerinden güncellenebiliyor. Her sürümle birlikte yayınlanan detaylı sürüm notları da kullanıcılar tarafından incelenebiliyor. Eğer siz de 200 numaralı sürümde gerçekleştirilen yenilikleri incelemek isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz