Ana Sayfa Haberler iPhone 16 serisinin lansmanı Güney Kore’de mi başlayacak! İşte detaylar

iPhone 16 serisinin lansmanı Güney Kore’de mi başlayacak! İşte detaylar

0
iPhone 16’nın lansmanı Güney Kore’de mi başlayacak! İşte detaylar

Güney Kore, iPhone 16 serisinin ilk olarak tanıtılacağı ülke olarak spekülasyonlara konu oldu. Yerel medyada çıkan haberlere gör, Güney Koreli tüketiciler Apple’ın yeni iPhone serisini diğerlerinden önce deneyimleme şansını elde edebilir.

iPhone 16 çıkış tarihi ve lansman detayları

Apple’ın iPhone 16 serisini resmi olarak tanıtacağı etkinliğin 10 Eylül 2024 tarihinde yapılması bekleniyor. Ön siparişlerin ise 13 Eylül’de açılması, resmi satışların ise 20 Eylül’de başlaması öngörülüyor. Güney Kore, iPhone 16 serisinin lansmanında öncelikli pazar olarak görülüyor. Bu öngörü, iPhone 15 serisinin önceki yıllarda Güney Kore’de elde ettiği güçlü satış rakamlarına dayanıyor.

iPhone 16’nın lansmanı Güney Kore’de mi başlayacak! İşte detaylar

Apple CEO’su Tim Cook, Şubat ayında Reuters’e verdiği röportajda, Güney Kore’nin iPhone satışlarında tüm zamanların en yüksek rakamlarına ulaştığını belirtmişti. Güney Kore’deki mobil operatörler modelin kesin çıkış tarihi konusunda temkinli bir yaklaşım sergiliyor. Uzmanlar yine de kesin bilgi vermekten kaçınıyor. Apple Kore yetkilileri ise konu hakkında henüz detay vermiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz