Ana Sayfa App Store Eylül ayında Apple Arcade için gelecek oyunlar belli oldu!

Eylül ayında Apple Arcade için gelecek oyunlar belli oldu!

0
Apple Arcade geliştiricileri isyan etti! Ödemeler sürekli gecikiyor

Geçtiğimiz hafta içerisinde oyun geliştiricilerine yaptığı ödemelerin gecikmesiyle ilgili gündeme gelen Apple Arcade, bu kez güzel haberlerle karşımıza çıktı. Apple cephesi, Eylül ayında platforma üç yeni oyun ekleneceğini ve ayrıca mevcut oyunlar için de çeşitli güncelemeler yapılacağı açıklandı.

NFL Retro Bowl ’25, Eylül ayının Apple Arcade için en dikkat çeken yapımı

Apple’ın resmi Newsroom sayfasında paylaşılan bilgilere göre, yeni eklenen oyunlar reklamsız ve uygulama içi satın alma olmaksızın oynanabilecek. Eylül ayının en dikkat çekici yapımı, NFL Retro Bowl ’25 olarak göze çarpıyor. New Star Soccer’ın da yapımcısı olan New Star Games tarafından geliştirilen yapım nostaljik oynanışıyla dikkat çekiyor.

NFL Retro Bowl ’25, Amerikan futbolu sevelere resmi NFL takımları ve oyuncularıyla oynama fırsatı sunacak. Eylül ayında Apple Arcade’e katılacak diğer iki oyun ise Monster Train+ ve Puzzle Sculpt. Özellikle Puzzle Sculpt, Apple’ın yeni giyilebilir teknolojisi Vision Pro için özel olarak tasarlanmış bir yapım olduğu için dikkat çekecek gibi görünüyor.

Yeni oyunların yanı sıra, Apple Arcade’in mevcut popüler oyunlarından bazıları da Eylül ayında önemli güncellemeler alacak. Bu oyunlar arasında Stitch, Crayola Create & Play+ ve Disney Dreamlight Valley Arcade Edition bulunuyor. Bu güncellemeler, oyunlara yeni içerikler ekleyerek ve mevcut özellikleri geliştirerek oyuncuların deneyimini üst seviyeye taşıyacak.

Siz de Apple Arcade hakkındaki görüşlerinizi bizlerle yorumlarda paylaşmayı ihmal etmeyin.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz