Ana Sayfa Haberler ChatGPT ile ücretsiz görsel oluşturma nasıl yapılır?

ChatGPT ile ücretsiz görsel oluşturma nasıl yapılır?

0

OpenAI’ın X’de (Twitter) yaptığı paylaşıma göre artık yapay zeka görselleri oluşturmak ücretsiz kullanıcılar için de mümkün. Peki ChatGPT ile ücretsiz görsel oluşturma işlemi nasıl yapılır? İşte sizin için hazırladığımız rehber…

ChatGPT ile ücretsiz görsel oluşturma nasıl yapılır?

OpenAI biraz önce yaptığı X (Twitter) paylaşımı ile ücretsiz ChatGPT kullanıcılarının artık günde 2 adet yapay zeka görseli oluşturabileceğini duyurdu. Bu yeni özellik sayesinde kullanıcılar ChatGPT botunu kullanarak kolayca yapay zeka görselleri oluşturabilecekler.

ChatGPT ile görsel oluşturma

Adobe Photshop veya Canva gibi uygulamalar bazıları için oldukça karmaşık geliyor. Ancak ChatGPT ile yeni tasarımlar ve görseller yaratmak artık çok daha kolay. Öncelikle belirtelim, ChatGPT ile görsel oluşturma hakkı günde iki kez ile sınırlı. Ücretsiz ChatGPT kullanıcıları, DALL·E 3 yapay zeka dilini kullanarak artık günde iki adet görsel oluşturma hakkına sahip. Bu özelliği kullanmak içinse aşağıda listelediğimiz adımları takip edebilirsiniz:

  • Bir ChatGPT Free hesabı oluşturun veya aktif olarak kullandığınız hesaba giriş yapın.
  • ChatGPT botuna bir görsel oluşturmak istediğinizi yazın.
  • Bot size nasıl bir görsel oluşturmak istediğiniz soracaktır.
  • ChatGPT botuna istediğiniz görseli detaylı bir şekilde olacak şekilde anlatın ve daha sonrasında görseli oluşturmasını bekleyin.
  • Yapay zeka istediğiniz görseli oluşturup size gönderecektir. Bu görseli indirerek istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz