Ana Sayfa Haberler Türk Telekom ‘zam geldi’ iddialarına yanıt verdi!

Türk Telekom ‘zam geldi’ iddialarına yanıt verdi!

0
Türk telekom zam

Sosyal medyada dolaşan iddialara göre Türk Telekom internet kullanım fiyatlarına yüzde 30 zam yapabileceği söyleniyordu. En düşük paket olan 16 Mbps hız için sunulan tarifenin taahhütlü aylık ücret 579 TL’ye yükseleceği konuşuluyordu. Türk Telekom ise bu iddialara yanıt verdi.

Türk Telekom internet fiyatına zam yok!

Günümüzde internetsiz bir yaşamı hayal bile edemez hale geldik. İster evde, ister sosyal hayatımızda internet olmadan adım atmak mümkün değil. Bununla birlikte evlerimizdeki internet hızları da gelişti ve arttı. Ancak, bu hizmetin de bir bedeli var. Hem maliyetler yükseldiği için hem de ekonomik problemler üst üste geldiği için her şeyde olduğu gibi internet hizmetinde de zam haberleriyle sıklıkla karşılaşıyoruz.

Sosyal medyada ve bazı haber sitelerinde Türk Telekom’un internet fiyatlarını artıracağı yönünde haberler dolaştı. Ancak Türk Telekom tarafından yapılan resmi açıklama bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını ortaya koydu.Türk Telekom’dan yapılan açıklamaya göre, internet tarifelerinde herhangi bir güncel zam yapılmadı. Şirket, internet sitelerinde yer alan bu haberlerin asılsız olduğunu ve kullanıcıların endişelenmemesi gerektiğini belirtti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz