Ana Sayfa Apple Apple kararlı! 32 inç’lik dev ekranlı iMac geliyor

Apple kararlı! 32 inç’lik dev ekranlı iMac geliyor

0
iMac

Apple, iki yıl önce 27 inçlik iMac’in üretimini durdurmuştu. Geçtiğimiz aylarda ise teknoloji devinin daha büyük ekranlı 32 inç’lik Apple iMac modeli üzerinde çalıştığı iddia edilmişti ancak şirket bunu yalanlamıştı. Son gelen bilgilere göre Apple, bu büyük ekranlı iMac üzerinde çalışıyor. Peki ne zaman piyasaya çıkıyor? İşte detaylar…

Apple, 32 inç’lik dev ekranlı iMac modeli üzerinde çalışıyor

32 inç’lik Apple iMac ile ilgili gelen söylentiler, cihazın 32 inçe kadar ekrana sahip olabileceğini, ayrıca Pro ve Max işlemci seçenekleri ile piyasaya sürülebileceğini ortaya koydu. Kuvvetle muhtemel daha yüksek fiyat ve özellikler ile karşılaşacağız. Apple analisti Mark Gurman, Apple’ın geçtiğimiz aylarda söz konusu iddiayı yalanlamasına rağmen daha büyük ekranlı iMac üretme fikrinden vazgeçmediğini öne sürdü.

Ancak şirketin yeni ürünü ne zaman çıkaracağı ile ilgili şu an için net bir bilgi yok. Apple’ın bu yılın sonbahar aylarında M4 işlemcili Mac’ler piyasaya sürmesi bekleniyor. Bununla ilgili net bir tarih yok.

Şirket, yeni ürünler arasına 32 inç iMac’i de dahil edebilir. Yakın zamanda bu konuyla ilgili yeni sızıntılar gelebilir. Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmına yazabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz