Ana Sayfa App Store Uzun süredir beklenen Max Payne benzeri oyun iOS’a geliyor!

Uzun süredir beklenen Max Payne benzeri oyun iOS’a geliyor!

0

Mobil cihazların ve akıllı telefonların donanımları geliştikçe, PC ve konsol kalitesindeki yapımları yeni nesil akıllı telefonlarımızda görebiliyoruz: Max Payne efsanesinden esinlenerek geliştirilen El Paso, Elsewhere, çok yakında iOS kullanıcılarıyla buluşacak.

El Paso, Elsewhere, PC’de de ilgi çekmişti

Eleştirmenlerce beğenilen üçüncü şahıs nişancı oyunu El Paso, Elsewhere, geçtiğimiz yıl PC ve Xbox’ta büyük başarı elde ettikten sonra şimdi de iOS cihazlara geliyor. 17 Eylül’de App Store’da yayınlanacak olan oyun, korku severler için heyecan verici bir deneyim sunacak.

Oyunun hikayesi, James Savage adlı karakterin, eski sevgilisi olan ve dünyayı ele geçirmeye çalışan bir vampiri durdurmak için doğaüstü varlıklarla dolu bir motelde mücadelesini konu alıyor. Max Payne, Quake ve Hotline Miami gibi kült oyunlardan ilham alan “El Paso, Elsewhere”, aynı zamanda Blade ve John Constantine gibi popüler kültür öğelerini de bünyesinde barındırıyor.

Oyuncular, yeraltına doğru uzanan devasa bir motelde her katı temizleyerek ilerleyecek. Matrix filmlerinden ve Max Payne’den anımsadığımız ağır çekim kurşun zamanı mekaniği, oyuna benzersiz bir aksiyon deneyimi katacak. Buna ek olarak, güçlü hip-hop müzikleri eşliğinde lanetli yaratıklarla savaşmak, oyuna ayrı bir ilginçlik katıyor.

From Space! ve Ninja Attack gibi popüler mobil oyunların arkasındaki stüdyo olan Frosty Pop Games ile işbirliği yapıyor. Başlangıçta Xbox için piyasaya sürülen oyunun iOS’a gelmesi ilginç bir hamle olarak görülüyor. Android kullanıcıları ise oyunun ileride kendi platformlarına da gelmesini bekleyecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz