Ana Sayfa Apple Apple’ın yeni iPhone renginin adı belli oldu! İşte detaylar

Apple’ın yeni iPhone renginin adı belli oldu! İşte detaylar

0

Apple, iPhone 16 serisini 10 Eylül’de tanıtacak. Tanıtım tarihi yaklaşırken iPhone 16 serisiyle ilgili ön bilgiler belli olmaya başladı. Bugün ortaya çıkan haberlere göre iPhone 16 serisindeki Pro modeller, yeni bir renk seçeneğiyle gelecek. Yeni renk, kullanılan malzemeye ve tonuna uygun olarak adlandırılacak. Peki yeni renk seçeneğinin ismi ne olacak? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

iPhone 16 Pro modelleri, Çöl Titanyumu seçeneğiyle gelecek

Apple, 10 Eylül’de iPhone 16 serisini tanıtacak. Yeni seride; iPhone 16, iPhone 16 Slim, iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max modelleri yer alacak. Gücünü A18 işlemcisinden alacak iPhone 16 serisi, güçlü teknik özellikleri yanında yeni renk seçeneğiyle de gelecek.

Bugün ortaya çıkan haberlerde iPhone 16 serisindeki Pro modellerde koyu siyah, gümüş ve gri renk seçeneklerinin yer alacağı belli oldu. Bu renklerin yanında bir de kahverengi-bronz tonlarında yeni bir renk seçeneği de olacak.

Majin Bu isimli analist, X hesabından yaptığı paylaşımda iPhone 16 Pro serisinin yeni renginin isminin “Çöl Titanyumu” olacağını açıkladı. Çöl Titanyumu, iPhone 15 Pro serisindeki Mavi Titanyum ve iPhone 14 Pro serisindeki Koyu Mor renklerinin yerini alacak.

Öte yandan kısa süre önce yapılan sızıntılarda iPhone 16 serisindeki Pro modellerde “Altın Gül” renk seçeneğinin olacağı belirtilmişti. Fakat yeni yapılan sızıntıyla birlikte bu iddianın yanlış olduğu belli oldu.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz