Ana Sayfa Apple iOS 18 ile Mail uygulaması yenileniyor! İşte yeni gelen özellikler

iOS 18 ile Mail uygulaması yenileniyor! İşte yeni gelen özellikler

0

Apple, Mail uygulamasına iOS 18 ile birlikte kullanıcıların işini kolaylaştıracak 7 önemli önemli özellik getiriyor. Artık, e-posta göndermek ve almak yapay zekayla beraber daha kolay olacak. İşte, iOS 18 ile gelen en dikkat çekici 7 yeni özellik…

iOS 18 ile Apple Mail uygulamasına 7 yeni özellik geliyor

Kategorilere ayırma

Apple Mail uygulaması, e-postalarınızı akıllıca kategorilere ayıracak. Kişisel mesajlar Birincil, sipariş onayları ve makbuzlar İşlemler, bültenler ve bildirimler Güncellemeler, reklamlar ise Promosyonlar kategorisinde toplanacak.

Özet görünümü

Apple Mail, gönderen adrese göre e-postalarınızı gruplayacak. Üstelik yanlış kategoriye düşen bir e-postayı kolayca doğru yere taşıyabilirsiniz.

ios-18-apple-mail-yeni-ozellikler

Okunmamış e-postaların vurgulanması

Yeni kategoriler arasında, okunmamış e-postalar üst sıraya yerleşiyor. Böylece, önemli bir mesajı kaçırma derdi ortadan kalkmış oluyor. Eski e-postalar arkada kalırken, yeni gelenler daha fazla göz önünde olacak.

Akıllı yanıtlar

Burada yapay zeka devreye giriyor. Akıllı Yanıtlar özelliği sayesinde e-postalarınıza uygun ve hızlı yanıtlar oluşturabileceksiniz. Hatta Apple’ın yapay zekası, size yanıt verirken nelere dikkat etmeniz gerektiğini bile hatırlatacak.

E-posta özetleri

Uzun uzun e-postalarla uğraşmak istemeyenler için önemli bir yenilik. iOS 18 ile Mail uygulaması istediğiniz her e-postanın özetini sunacak. Liste görünümünde hızlı bir özetle zamandan tasarruf edebileceksiniz. Özellikle yoğun tempoda çalışanlar için hayat kurtarıcı olabilir.

Öncelikli mesajlar

Zaman duyarlı ve önemli e-postalarınız artık gözden kaçmayacak. Öncelikli Mesajlar bölümünde, uçuş check-in’leri, toplantı iptalleri gibi önemli bildirimler hep en üstte bulundurulacak.

Yazma araçları

Burada da yapay zeka sizin asistanınız olacak. Yeni Yazma Araçları sayesinde e-postalarınızı daha profesyonel, dostane (konuşma dilinde) veya kısa bir şekilde yazmanız mümkün olacak. Hatta dilerseniz metni gözden geçirip yeniden yazdırabilirsiniz.

ios-18-apple-mail-yeni-ozellikler

Apple’ın iOS 18 ile sunacağı bu yenilikler, Mail uygulamasını kesinlikle sevdirecek cinsten. Peki, siz bu özellikler hakkında ne düşünüyorsunuz? Mail uygulamasının bu yeni hali, işinizi ne kadar kolaylaştırır? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmında paylaşmayı unutmayın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz