Ana Sayfa Haberler iPhone 16 Pro kamera lens halkaları sızdırıldı!

iPhone 16 Pro kamera lens halkaları sızdırıldı!

0

Apple iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max modellerine ait kamera lens halkaları ortaya çıktı. Kamera lenslerindeki Desert Titanium rengi ile dikkat çeken bu yeni ton, iPhone 16 Pro serisinin en çok konuşulan özelliklerinden biri olabilir. İşte yeni rengin detayları…

iPhone 16 Pro kamera lens halkaları ile Desert Titanium rengi ortaya çıktı

Apple’ın bu yılki en büyük yeniliklerden biri şüphesiz “Desert Titanium” adı verilen yeni renk seçeneği. Yeni renk, iPhone 14 Pro’nun derin mor rengine kıyasla daha koyu bir altın tonu sunuyor.

Ancak bu, parlak ve göz alıcı bir altın değil; daha çok sofistike, zarif bir görünüm arayanlara hitap edecek gibi duruyor. Son gelen bilgilere göre Apple’ın, bu renkle birlikte kullanıcılarına “göz alıcı ama abartısız” bir şıklık sunacağı söyleniyor.

iphone-16-pro-lens-rengi

Üstelik bu renk seçeneği, mevcut Mavi Titanyum renginin yerini alarak, iPhone 16 Pro serisinin en dikkat çeken tonu haline gelecek. Apple, yeni “Desert Titanium” rengine ek olarak, iPhone 16 Pro serisinde diğer titanyum tonlarını da sunmaya devam ediyor. Beyaz TitanyumSiyah Titanyum ve Gri Titanyum seçenekleri de alternatifler arasında olacak. Bir diğer dikkat çeken yenilik ise, iPhone 16 Pro’nun tasarımında parlak yüzeylere geri dönüş yapılacak olması.

Hatırlarsanız, iPhone X ile iPhone 14 Pro arasındaki modellerde parlak yüzeyler oldukça popülerdi. Şimdi Apple, bu premium hissi yeniden iPhone 16 Pro’ya getiriyor. Parlak yüzeyler, telefonun elde daha kaliteli bir his uyandırmasını sağlıyor. Siz ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmına yazabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz