Ana Sayfa AirPods AirPods 4, fiyatıyla kullanıcıları mutlu edebilir!

AirPods 4, fiyatıyla kullanıcıları mutlu edebilir!

0

Apple’ın merakla beklenen iPhone 16 lansman etkinliği sadece birkaç hafta uzaklıkta ve bu etkinlikte yeni AirPods 4’ün de tanıtılması bekleniyor. Yeni nesil kulaklıkların özellikle Aktif Gürültü Engelleme (ANC) özelliğini ekonomik bir biçimde sunmasıyla ilgi çekmesi bekleniyor. İşte detaylar…

AirPods 3 almak için acele etmeyin!

AirPods 4 hakkında yıl boyunca birçok söylenti dolaştı. Özellikle AirPods 2’nin yerini alacak daha uygun fiyatlı modelin, mevcut AirPods 2 kullanıcıları için ilgi çekici olması bekleniyor. Ancak şimdilik herhangi bir AirPods yatırımı yapmadan önce Apple’ın AirPods 4 ve AirPods Pro 3 için planlarını açıklamasını beklemek en doğrusu gibi görünüyor.

AirPods 4’ün orta sınıf modelinde ANC özelliği sunması bekleniyor. Pro olmayan AirPods modelleri için bu bir ilk olacak ve AirPods Pro 2’ye alternatif arayanlar için cazip bir seçenek olarak göze çarpacak. Her iki AirPods 4 modelinin de USB-C bağlantı noktası ve MagSafe şarj özelliği ile gelmesi bekleniyor.

Apple tarafından fiyatlar henüz açıklanmamış olsa da mevcut AirPods modellerinin 129$ ve 169$/179$ fiyat aralığında satıldığı düşünülürse, ANC özelliği isteyen kullanıcıların daha pahalı modeli tercih etmesi gerekecek.

Apple’ın yaklaşan iPhone 16 etkinliği, yeni AirPods 4 ve diğer heyecan verici ürünlerin tanıtımına sahne olacak. AirPods satın almayı düşünenlerin, en iyi kararı verebilmek için bu etkinliği beklemeleri en uygun seçenek gibi görünüyor. Özellikle AirPods Pro 2 almayı planlayanlar, AirPods 4’ün ANC özellikli modelini değerlendirip kararını öyle verebilirler. Nitekim bu modelin AirPods Pro 2’den ucuz olması ihtimali hiç de az değil.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz