Ana Sayfa Apple Apple üretime başladı: İlk robotunu tanıtacak!

Apple üretime başladı: İlk robotunu tanıtacak!

0

Apple, ekosistemini genişletmek için yeni adımlar atmaya başladı. Bugün ortaya çıkan haberlere göre teknoloji devi, ilk robotu üzerinde çalışıyor. Firma, bir ekrana ve uzva sahip olacak bir ev cihazı üzerinde çalışıyor. Peki, Apple ‘ın robotu ne zaman çıkacak ve ne işe yarayacak? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Apple’ın robotu için zaman gerekiyor

Apple’ın tedarikçi firması Foxconn, hazırladığı raporda firmanın ilk robotik ürünü için uzvu olan bir iPad üzerinde çalıştıklarını açıkladı. Tedarikçi firmanın yaptığı açıklamaya göre Foxconn, Apple tarafından robot kolu ve kasası üretmek için görevlendirildi.

Ev otomasyonu sağlamak geliştirilen ürünün büyük bir ekrana ve hareket edebilen bir kola sahip olması bekleniyor. Konuyla ilgili açıklama yapan ünlü analist Mark Gurman, ürün için yüzlerce kişilik bir ekibin çalıştığını belirtti. Gurman, ürün için “iPad benzeri bir ekranla robotik bir uzvu birleştiren pahalı bir masaüstü ev cihazı” tanımlamasını yaptı.

Öte yandan belirtmek gerekiyor ki Apple’ın daha önce de akıllı ev otomasyonu sağlamak için iPad benzeri bir cihaz üzerinde durduğu sızdırılmıştı. Tasarımıyla ilgili ise ön bilgi yoktu. Ne zaman pazara çıkacağı ile ilgili de sızıntı yok, uzun bir çalışma sürecinin ardından tanıtımı yapılması bekleniyor.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz