Ana Sayfa Apple Apple TV+, sevilen bilim kurgu dizisi için onay verdi! İşte detaylar

Apple TV+, sevilen bilim kurgu dizisi için onay verdi! İşte detaylar

0

Apple TV+’ın sevilen dizisi Dark Matter’ın uzun süredir ikinci sezon onayı bekleniyordu. Dizi serisi, ilk sezonunda Apple TV+’ın en sevilen içeriklerinden biri oldu ve eleştirmenlerinden de tam not oldu. Bugün ortaya çıkan habere göre sevilen bilim kurgu dizisi, ikinci sezonu için onayı aldı. Peki, sevilen dizi ne zaman yayınlanacak? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Apple TV+, Dark Matter için tarih vermedi

Blake Crouch romanından uyarlanan Apple TV+’ın sevilen dizisi Dark Matter, yayınlandığı ilk günden beri eleştirmenlerinden olumlu eleştiriler aldı. Dizi bu sayede yüksek izlenme sayılarına ulaştı ve popülerlik kazandı.

İlk sezonun sona ermesinin ardından izleyiciler tarafından ikinci sezon için onay bekleniyordu. Beklenen haber bugün geldi. Dark Matter dizi serisi için ikinci sezon onayı verildi. Fakat dizinin hangi tarihte yayınlanacağı belirsizliğini hala koruyor.

Öte yandan Apple TV+, sevilen iki bilim kurgu dizisi için de yeni sezon onayı verdi. Silo ve Severance dizilerinin ikinci sezonları da yeni sezonda Apple TV+‘da yer alacak. Bu sayede platform üzerinde üç tane bilim kurgu kategorisinde dizinin yeni sezonu yer alacak.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz