Ana Sayfa Apple Apple’dan şaşırtan adım: Sevilen hizmet herkes için erişime açıldı!

Apple’dan şaşırtan adım: Sevilen hizmet herkes için erişime açıldı!

0

Apple, sevilen hizmetlerinden herkesin yararlanabilmesi için uygulamalarının çevrim içi sürümlerini de sunmaya başladı. Firma, kısa süre önce Apple Maps hizmetinin web sürümünü yayınlayarak herkesin de bu hizmetinden yararlanmasını sağlamıştı. Teknoloji devi şimdi de Apple Podcasts’in çevrim içi sürümünü herkes için erişime açtı. Peki, Podcasts web sitesine nasıl erişilir ve sitede neler yapılabilir? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Apple Podcasts, herkes için kullanılabilir oldu

Apple, hizmetlerinden herkesin yararlanması ve bunların kullanıcı sayısını artırmak için hizmetlerinin çevrim içi sürümlerini erişime açmaya başladı. Firma, geçen ay yaptığı bir değişiklikle Apple Maps hizmetinin çevrim içi sürümünü sunarak herkes için kullanılabilir hale getirdi.

Teknoloji devi şimdi de sevilen uygulaması Apple Podcasts’in çevrim içi sürümünü erişime açtı. Bu sayede podcast dinlemek isteyen herkes, uygulamaya gerek kalmadan Safari ya da diğer tarayıcılar üzerinden Apple Podcasts’e ulaşabilecek.

Apple hesabı olan dinleyiciler, bir içeriği durdurup ilerletebilecek ya da sonra dinlemek için kaydetme gibi fonksiyonları kullanabilecek. Apple hesabı olmayan kullanıcılar ise web üzerinden giriş yaparak podcast araması yapma, göz atma ve dinleme gibi fonksiyonları kullanabilecek. Apple Podcasts sitesine erişmek isteyen kullanıcılar buradan siteye ulaşabilir.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz