Ana Sayfa Haberler Apple yine erteledi: Katlanabilir iPad için yeni tarih!

Apple yine erteledi: Katlanabilir iPad için yeni tarih!

0

Apple’ın yıllardır katlanabilir bir cihaz tanıtması bekleniyor. Teknoloji analistleri daha önceden yaptıkları açıklamalarda katlanabilir bir iPad ya da MacBook modelinin yakın zamanda tanıtılacağını açıklamıştı. Fakat Apple tarafından herhangi bir adım gelmedi. Apple’ın ünlü iki analisti Mark Gurman ve Ming-Chi Kuo konuyla ilgili yeni açıklamalar yaptı. Peki, katlanabilir bir iPad ya da MacBook’u yakın zamanda görebilecek miyiz? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Apple, katlanabilir cihazlarını ertelendi

Apple’ın ünlü analisti Min-Chi Kuo, kısa süre önce yaptığı açıklamada katlanabilir ilk iPad modelinin 2024 yılında tanıtılacağını açıklamıştı. Fakat Kuo, Apple’ın ertelemeye gittiğini ve tedarik zincirinde henüz somut bir bilgi olmadığını belirtti.

Kuo, aynı zamanda katlanabilir MacBook modeli için de 2026 yılını işaret etmişti. Fakat analist, yaptığı yeni açıklamada yeni bir tarih verdi. Analiste göre katlanabilir MacBook, 2027 ya da 2028 yılında tanıtılacak. iPad için ise henüz net bir tarih bulunmuyor.

Öte yandan Bloomberg’den Mark Gurman da Kuo’nun X üzerinden yaptığı açıklamaları kendi hesabından retweet ederek onayladı. Böylece Apple’ın katlanabilir cihazları için henüz uzun bir süre gerektiği de belli oldu.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz