Ana Sayfa Haberler iPhone 16 serisinin tanıtım günü belli oldu!

iPhone 16 serisinin tanıtım günü belli oldu!

0

Apple; eylül ayında iPhone 16 serisini, Apple Watch 10’u ve AirPods 4’ü tanıtacak. Eylül ayı yaklaşırken tanıtımın gerçekleşeceği etkinlik tarihi belli oldu. Peki, iPhone 16 serisi, Apple Watch 10 ve AirPods 4 için tanıtım tarihi ne zaman? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Apple, iPhone 16 serisini 10 Eylül’de tanıtacak

Apple’ın iPhone 16 serisini eylül ayında tanıtacak. Yeni seride; iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max modelleri yer alacak. Dört modelin yanında bir de Apple Watch 10 ve AirPods 4 de yer alacak.

Tanıtım etkinliği, ünlü Apple analisti Mark Gurman’a göre 10 Eylül Salı günü gerçekleşecek. Hatta Gurman’a göre Apple, gelecek hafta etkinlik davetiyelerini de göndermeye başlayacak. Fakat Apple’dan konuyla ilgili resmi bir açıklama henüz gelmedi.

Firma, tanıtım etkinliğini 10 Eylül Salı günü gerçekleştirirken cihazları da 20 Eylül Cuma günü pazara sunması bekleniyor. Haziran ayında tanıtılan iOS 18 güncellemesinin ve diğer güncellemelerin de 18 Eylül Çarşamba günü yayınlanması bekleniyor.

Öte yandan 10 Eylül Salı günü ABD Başkan adayları Donald Trump ve Kamala Harris, canlı yayında karşı karşıya gelecek. İkili seçim öncesinde münazara yapacak. iPhone 16 serisinin münazara nedeniyle geri planda kalmaması için tanıtım tarihinin bir hafta erkene çekileceği iddiaları ortaya atılmıştı. Fakat Gurman’ın yaptığı son açıklama, böyle bir durumun olmadığını ortaya koyuyor.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz