Ana Sayfa Apple iPhone 16, Apple Intelligence ile geliyor!

iPhone 16, Apple Intelligence ile geliyor!

0

Mark Gurman’ın yeni tweetlerine göre Apple, iPhone 16 etkinliğinden kısa bir süre sonra tüm Apple Store çalışanları için zorunlu bir toplantı planladı. Toplantılar, mağazaya bağlı olarak 12 Eylül akşamı veya 13 Eylül sabahı yapılacak. Gurman, bu toplantıların alışılmadık bir zaman diliminde gerçekleştiğine dikkat çekiyor; zira Apple genellikle bu tür toplantıları hafta sonu, Pazar günleri yapıyor. Ancak bu yılki iPhone lansmanı için farklı bir strateji izleneceği anlaşılıyor.

iPhone 16, Apple Intelligence ile birlikte mi gelecek?

Gurman, sonraki bir tweetinde Apple’ın perakende çalışanlarına Apple Intelligence hakkında eğitim vermeye başladığını ve bunun iPhone 16’nın Apple Store’lardaki satış pitch’inin önemli bir parçası olacağını öne sürüyor. İşte konu hakkındaki en önemli detaylar…

iPhone 16 Apple Intelligence-1
iPhone 16, Apple Intelligence ile birlikte mi geliyor?

Apple Intelligence’ın Eylül ayında iPhone 16 lansmanıyla birlikte kullanıma sunulması beklenmiyor; bu özellik, iOS 18.1 ile birlikte Ekim ayında gelecek. Writing Tools, Notification Summaries ve yeni Siri arayüzü gibi özellikler o zaman kullanıma sunulacakken, Image Playground, Genmoji ve ChatGPT entegrasyonu gibi daha gelişmiş özellikler ise iOS 18.2 veya daha sonraki bir sürümle gelecek. Bazı analistler, yapay zekanın iPhone 16 satışlarını 10 milyon üniteye kadar artırabileceğini tahmin ediyor, bu yüzden Apple’ın mağaza içi kullanıcılarına bu özellikleri tanıtmayı planlaması şaşırtıcı değil.

Apple’ın kaç adet iPhone 16 üreteceği belli oldu!

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce yeni iPhone 16 mobil sektörde beklenen etkiyi yapabilecek mi? Siz daha önce hiç Apple marka bir akıllı cihaz kullandınız mı? Yanıtlarınızı aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle kolayca ve hızlı bir şekilde paylaşabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için gerçekten çok değerli.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz