Ana Sayfa Apple iPhone 16 etkinliğinin çekimleri tamamlandı!

iPhone 16 etkinliğinin çekimleri tamamlandı!

0

Apple, iPhone 16 lansman etkinliğinin çekimlerini tamamladı. Etkinliğin 10 Eylül’de yapılacağı daha önce belirtilmişti, ancak Apple’ın dört amiral gemisi modeli ile birlikte birçok ürün duyurması da bekleniyor. Sızdırılan son raporlara göre, teknoloji devi yapılacak etkinlik için yoğun olarak çalışıyor ve iPhone 16’yı kamuoyuna tanıtmak için neredeyse tamamen hazır. İşte konu hakkındaki en önemli ayrıntılar…

iPhone 16 etkinliği geliyor!

Etkinlik öncesi sızdırılan tanıtım görselleri şimdiden büyük olay yarattı. Bloomberg’den Mark Gurman, Apple’ın videoyu Steve Jobs Theater’da göstereceğini ve sunumun çeşitli kanallardan canlı olarak yayınlanacağını belirtti. Ayrıca yeni iPhone 16 modellerinin duyurunun ardından 10 gün içinde, yani 20 Eylül’de birçok ülkede resmi olarak satışa sunulacağı da söyleniyor.

Geçmiş raporlara göre, Apple iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max modellerinin üretimini artırmayı planlıyor. Ek olarak, bu iki modelin 2024 için 90 milyonluk ilk sevkiyatın başını çekeceği de belirtiliyor. Foxconn’un da talebi karşılamak adına 50.000 ek personel işe aldığı bildirildi. Ayrıca iPhone 16 lansmanına birkaç hafta olmasına rağmen, birçok tanıtım görseli şimdiden sızdırıldı. Bu durum ise, etkinliğin oldukça yoğun geçeceğine işaret ediyor.

İşte iPhone 16 tanıtımıyla ilgili son detaylar!

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce yeni iPhone 16 modelleri mobil sektörde beklenen etkiyi yapabilecek mi? Siz daha önce hiç Apple marka bir akıllı telefon kullandınız mı? Yanıtlarınızı aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle kolayca ve hızlı bir şekilde paylaşabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için gerçekten çok değerli.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz