Ana Sayfa Apple Apple stokları tükendi: Yeni iPad Mini geliyor!

Apple stokları tükendi: Yeni iPad Mini geliyor!

0

Apple, 9 Eylül tarihinde “Glowtime” isimli etkinliğini düzenleyecek. Firma, etkinlikte iPhone 16 serisi başta olmak üzere birçok ürün tanıtacak. Tanıtılacak ürünler arasında yeni bir iPad Mini modelinin de yer alması bekleniyor. Apple’ın mevcut modeli kısıtlı olarak değerlendiriliyor. Peki, Apple Glowtime etkinliğinde iPad Mini tanıtacak mı? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Yeni bir iPad Mini modelinin tanıtılması bekleniyor

Apple, 9 Eylül’de Glowtime etkinliğini düzenleyecek. Etkinlikte, iPhone 16 serisi başta olmak üzere birçok yeni cihaz tanıtılacak. Tanıtımda cihazların yanında bir de mevcut Apple özelliklerine yapay zeka desteği sağlayacak Apple Intelligence öne çıkacak.

Teknoloji devinin Glowtime etkinliğinde yeni bir iPad Mini de tanıtması bekleniyor. Çünkü ünlü Apple analisti Mark Gurman’ın yaptığı açıklamaya göre en son 2021 yılında tanıtılan iPad Mini 6’nın stoğu, mağazalarda her geçen gün tükeniyor. Firma ise bu cihazı artık kısıtlı olarak değerlendiriyor.

Tüm bu olaylar ise Glowtime etkinliğinde yeni bir iPad Mini’nin tanıtılacağının ipucunu veriyor. Öte yandan belirtmek gerekiyor ki yeni çıkacak Apple ürünleri, tüm dünya tarafından merakla bekleniyor. Çünkü firma, yeni ürünlerinin tamamına Apple Intelligence desteği ekleyecek. Cihazlarda yer alacak yapay zeka destekli özellikler, firmanın yapay zeka alanında yaptığı büyük bir ilerleme olacak.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz