Ana Sayfa Öne Çıkanlar Apple’ın Glowtime etkinliği beklentileri karşılayabilecek mi?

Apple’ın Glowtime etkinliği beklentileri karşılayabilecek mi?

0

iPhone 16 serisi Pazartesi günü tanıtılacak ve etkinliğin Apple Intelligence’a odaklanacağı birçok kişi tarafından söyleniyor. Şu anda iOS 18.1 beta sürümünü kullanan herkes, etkinlik grafiklerinin Siri kullanırken görülen renkli ışıltıyı yansıttığını hemen fark etmiştir. Ancak Apple’ın karşılaştığı sorun, bu havalı animasyonun Siri’de yeni olan neredeyse tek şey olması ve bunun yakın zamanda değişmeyecek olması. İşte konu hakkındaki en önemli detaylar…

Apple, Glowtime etkinliği ile geliyor

Beta sürümünü kullanmıyorsanız, muhtemelen Siri’nin yeni animasyonunun video görüntülerini görmüşsünüzdür. Siri’yi çalıştırmak tamamen farklı görünüyor olsa da, gerçek performans pek de farklı değil. Şu anda büyük ölçüde eski Siri olan şey için tamamen yeni bir animasyon görüyoruz. Etkili bir şekilde, UI değişikliği büyük bir değişimi işaret ediyor gibi görünüyor, ancak yalnızca küçük bir değişiklik sunuyor. Aslında yeni UI’nin Siri’nin tam yetenekleri için beklemesi çok daha iyi olurdu.

Apple Glowtime-1
Apple, Glowtime etkinliği ile geliyor

Apple’a adil olmak gerekirse, şu ana kadar test edebildiğimiz Apple Intelligence özellikleri sağlam bir başlangıç ​​olarak değerlendirilebilir. Siri’nin şu anda pek çok yeni yeteneği olmasa da, sözel tökezlemeleri yönetmede çok daha iyi ve artık Apple ürünleri hakkında destek sorularını yanıtlamakta harika.

Apple, ana temasında Apple Intelligence’a tam anlamıyla yüklenmemiş olsaydı, iPhone 16 serisinin lansmanında sunulacak sınırlı özellikler iPhone sahipleri için bu kadar sorun teşkil etmezdi. Havalı yeni donanım özelliklerine işaret etmek ve telefonların zamanla daha akıllı hale geleceğini belirtmek yeterli olurdu.

Apple TV+’ın sevilen dizisi, yeni sezonuyla geri dönüyor!

Ancak etkinlik ismi ve grafiklerini farklı şekilde yorumlamanın pek çok yolu yok gibi görünüyor. Apple’ın, eski MacBook’lar gibi iPhone’un arkasında parlayan bir Apple logosu gibi çılgın bir şey yapmayı planlamış olsaydı, bunun şimdiye kadar sızdırılmamış olması zor olurdu.

Dolayısıyla hepimiz bir şeyi kaçırmıyorsak ve etkinlik büyük ölçüde Apple Intelligence’ın önizlemesine dayanıyorsa, şirket beklentileri çok dikkatli bir şekilde yönetmek zorunda kalacak. Aksi takdirde birçok kişi parlak yeni iPhone 16’sını kutusundan çıkaracak, iPhone 15’ten belirgin şekilde farklı olmadığını ve çok farklı davranmadığını görecek ve paralarının karşılığında ne aldıklarını merak edecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz