Ana Sayfa Apple Apple, iPhone stratejisini uygulayacak: Apple Watch’un ismi değişiyor!

Apple, iPhone stratejisini uygulayacak: Apple Watch’un ismi değişiyor!

0

Apple, 9 Eylül’de Glowtime etkinliğini düzenleyecek. Etkinlikte iPhone 16 serisi, Apple Watch 10. Nesil, Apple Watch SE 3, Apple Watch Ultra 3 ve AirPods 4 yer alacak. 9 Eylül ayrıca Apple Watch’un da 10. yıl dönümü olacak. Bu nedenle 10. Nesil Apple Watch’un yeni bir isimlendirmeyle tanıtılması bekleniyor. Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Yeni tanıtılacak akıllı saat, Apple Watch X olarak isimlendirilecek

Apple, 9 Eylül tarihinde Glowtime etkinliğini düzenleyecek. Etkinlikte iPhone 16 serisi, Apple Watch 10. Nesil, Apple Watch SE 3, Apple Watch Ultra 3 ve AirPods 4 yer alacak. 9 Eylül tarihi aynı zamanda Apple Watch’un da 10. yıl dönümü olacak.

Teknoloji devi, ilk Apple Watch modelini 9 Eylül 2014 tarihinde gerçekleşen iPhone 6 etkinliğinde tanıtmıştı. Apple Watch’un hem 10. yıl dönümünde tanıtılacak olması hem de 10. neslinin tanıtılacak olmasından kaynaklı isimlendirmede bir değişiklik olması bekleniyor. Apple’ın 10. Nesil Apple Watch modelini “Apple Watch X” olarak isimlendirip tanıtması öngörülüyor.

Firma, iPhone için de 2017 yılında aynı stratejiyi uygulamıştı. Apple, iPhone’un 10. yıl dönümü için çıkardığı modeli de iPhone 10 yerine iPhone X olarak adlandırdı. Teknoloji devi, 2017 yılında çıkardığı iPhone X için önemli yükseltmeler yaparak hem tasarım hem de donanım bakımından cihazı oldukça geliştirdi. Yaptığı isim değişikliği sayesinde de iPhone X ile satış rekorları kırdı.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz