Ana Sayfa Apple TV Ted Lasso için üzücü haber: Başrol, geri planda kalacak!

Ted Lasso için üzücü haber: Başrol, geri planda kalacak!

0

Apple TV+’ın sevilen dizisi Ted Lasso için dördüncü sezon anlaşması yapıldı. Fakat Ted’i canlandıran aktör Jason Sudeikis’in dördüncü sezon için oldukça isteksiz olduğu belirtiliyordu. Hatta dizide artık yer almak istemediği bu nedenle de artık geri planda kalacağı açıklandı. Peki, ünlü oyuncu neden geri planda kalmak istiyor ve yeni sezonda yer almak istemedi? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Dizinin üç sezon sürmesi planlanmıştı

Ted Lasso’nun dördüncü sezonunun onaylanıp onaylanmayacağı merakla bekleniyordu. Çünkü başrolü canlandıran ve aynı zamanda da ortak yapımcı olan Jason Sudeikis, dizinin üç sezon sürmesini planlamıştı. Uzun bir bekleyişin ardından dizinin dördüncü sezonu için imzalar sonunda atıldı.

Dizinin yeni sezonunun onaylanması, izleyiciler tarafından sevinçle karşılandı. Fakat bugün iMore tarafından yayınlanan habere göre dizinin yeni sezonunda Ted karakteri geri planda kalacak. Çünkü Jason Sudeikis, yeni sezonu onaylasa da bunu isteksizce yaptı.

Öte yandan belirtmek gerekiyor ki dizinin adından da anlaşıldığı gibi Jason Sudeikis, başrolde yer alıyor. Bu nedenle de başrolun geri planda kaldığı bir dizinin ilerleyişinin nasıl olacağı merak konusu.

İzlemek isteyenler için Apple TV+‘da yayınlanan Ted Lasso, önceden futbolda antrenörlük deneyimi olmayan sıcakkanlı bir Amerikan futbolu koçu olan Ted Lasso’nun, İngiltere Premier Lig’de zor dönemler yaşayan bir kulübün antrenörü olarak göreve getirilmesi sonrası yaşanan olayları konu ediniyor.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz