Ana Sayfa Apple Apple Card, yeni kampanyayla gündemde

Apple Card, yeni kampanyayla gündemde

0

Apple, kredi kartı hizmeti Apple Card için iki yeni nakit iade kampanyası başlattı. Hem yeni hem de mevcut kart sahipleri, bu kampanyalarla 200 dolara kadar Daily Cash kazanma fırsatı yakalayabilir. Yeni kart sahipleri için sunulan teklif oldukça ilgi çekici. 30 Haziran’a kadar Apple Card’larına her ay en az 10 alışveriş yapan kullanıcılar, ayda 20 dolar olmak üzere toplamda 200 dolara kadar Daily Cash kazanabiliyor. Ancak dikkat edilmesi gereken nokta, sadece ana kart sahibinin yaptığı alışverişlerin geçerli olması. Bu teklif, sosyal medya üzerinden duyuruluyor ve 21 Eylül’de sona eriyor.

Apple Card, yeni kampanyayla gündem oldu

Mevcut Apple Card kullanıcıları için ise daha önce de sunulan bir kampanya geri dönüyor. Ancak bu teklif herkese açık değil, uygun olup olmadığınızı e-posta kutunuzu veya Cüzdan uygulamasını kontrol ederek öğrenebilirsiniz. Apple, bu kampanyayla kullanıcıları Apple Card Aile özelliklerinden faydalanmaya teşvik ediyor ve aile üyelerini Apple Card’a eklemelerini ödüllendiriyor.

Apple Card’ınıza bir ek kart sahibi eklerseniz ve o kişi ilk 30 gün içinde 100 dolar harcarsa, 100 dolar Daily Cash kazanırsınız. Ayrıca, 4 adede kadar yetkili kullanıcı ekleyebilir ve her biri ilk 30 gün içinde 25 dolar harcadığında 25 dolar kazanabilirsiniz. Bu tekliften tam olarak yararlanmak için bir ek kart sahibi ve 4 yetkili kullanıcı eklemeniz gerekiyor. Bu şekilde toplamda 200 dolar Daily Cash kazanabilirsiniz. Kampanya 17 Eylül’de sona eriyor.

Apple Watch Series 10, yeni özelliklerle geliyor!

Hatırlatmak gerekirse, Apple Card ile Apple Store’lardan (hem fiziksel hem de online), App Store ve iTunes’dan yapılan alışverişlerde %3 oranında nakit iade kazanılıyor. Ayrıca, Ace Hardware, Duane Reade, Exxon/Mobil, Nike, Panera Bread, T-Mobile, Uber/Uber Eats ve Walgreens gibi belirli iş ortaklarından yapılan alışverişlerde de %3 nakit iade kazanılıyor. Apple ve belirli iş ortakları dışında, Apple Pay ile yapılan tüm alışverişlerde %2 nakit iade kazanabilirsiniz. Apple Pay kullanılamadığı durumlarda ise fiziksel titanyum kart ile yapılan alışverişlerde %1 nakit iade kazanılıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz