Ana Sayfa Apple Yeni iPhone kılıflarının rengi belli oldu!

Yeni iPhone kılıflarının rengi belli oldu!

0

Apple’ın, geçen yıl çok eleştirilen FineWoven kılıflarının yerini alacak yeni kılıflar çıkaracağı söylentileri dolaşmaya başladı. Sosyal medyada paylaşılan yeni görüntüler, FineWoven’ın yerine geçeceği iddia edilen yeni kılıfların altı farklı renk seçeneğiyle geleceğini gösteriyor: siyah, mavi, koyu mor, yeşil, açık gri ve toprak rengi.

Yeni iPhone kılıflarının rengi ortaya çıktı

Bu renkler, geçen yılki FineWoven seçenekleriyle neredeyse aynı, ancak ufak tefek farklar da yok değil. Örneğin mavi ve mor renkleri, FineWoven’daki tonlarına göre daha koyu, ayrıca açık gri de yeni bir renk seçeneği olarak eklenmiş.

Sızdırılan bir diğer ilginç detay ise, yeni kılıfların ambalajlarında “Deri” ifadesinin yer alması. Apple, çevresel kaygılar nedeniyle geçen yıl deri kılıflarını kaldırdığını açıklamıştı, bu yüzden deriye geri dönüş pek olası görünmüyor. Ancak, şirketin suni deri kullanma ihtimali de var, ki aslında en başından beri bunu yapmaları daha mantıklı olabilirdi.

İşte dev Apple etkinliği hakkında bildiklerimiz!

Her ne olursa olsun, umarız bu yıl karşımıza çıkan yeni kılıflar, geçen yılki FineWoven fiyaskosundan çok daha iyidir. Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce yeni iPhone serisi sektörde beklenen etkiyi yapabilecek mi? Siz daha önce hiç bir iPhone kullandınız mı? Yanıtlarınızı aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle kolayca paylaşabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için gerçekten çok değerli. Paylaşmaktan çekinmeyin! Yorumlarınızı büyük bir merakla bekliyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz