Ana Sayfa Haberler Yeni Apple Watch modelleri 2025’te gelecek!

Yeni Apple Watch modelleri 2025’te gelecek!

0

Dünkü etkinlikte Apple’ın akıllı saat cephesinde daha çok yenilik sunmasını bekleyenlerin sayısı hiç de az değildi. Apple Watch Ultra 3 ve yeni bir Apple Watch SE söylentileri oldukça yaygındı. Ancak, her iki cihaz da duyurulmadı. Öte yandan, yeni bir Ultra modelinin olmayacağını doğru bir şekilde tahmin eden bir analist, şimdi de bu yeni Apple Watch modellerini ne zaman beklememiz gerektiğini paylaştı.

Yeni Apple Watch modelleri 2025’te geliyor

Tedarik zinciri analisti Ming-Chi Kuo, geçtiğimiz Ekim ayında Apple’ın henüz Ultra 3’ün geliştirmesine başlamadığını bildirmişti. Bu nedenle, 2024 yılında yeni bir Ultra modeli görmeyi beklemediğini öngörmüştü ve görünen o ki haklı çıktı. Apple’ın dün etkinlikte Ultra ile ilgili tek duyurusu, Apple Watch Ultra 2 için yeni bir saten siyah renk seçeneği oldu.

Kuo, şimdi X’teki yeni bir paylaşımında, revize edilmiş bir Apple Watch SE’nin yanı sıra gelecek yıl bir Ultra 3’ün de geleceğini belirtiyor. Kuo’nun öngördüğü 2025 çıkış tarihi, bu yeni modellerin tam olarak ne zaman çıkacağı konusunda birçok spekülasyona yol açıyor.

İşte iPhone 16 serisindeki en önemli kamera yenilikleri!

Geçmişte Apple, yeni Watch modellerini Eylül ayında iPhone ile birlikte piyasaya sürürdü. Bu da yeni Ultra ve SE donanımlarını görmek için bir yıl daha beklememiz gerekebileceği anlamına geliyor. Bununla birlikte, Apple’ın ilkbaharda en az bir yeni Watch modelini piyasaya sürmesi de mümkün.

Yeni iPhone SE 4’ün 2025 baharında piyasaya sürülmesi bekleniyor ve Apple yeni Apple Watch SE’sini de aynı zamanda tanıtmak isteyebilir. Mevcut SE, dün saat kayışları dışında hiçbir yenilik almadı. Ultra ise en azından yeni bir renk seçeneğine kavuştu.

Eğer tahmin yürütmem gerekirse, önümüzdeki Eylül ayına kadar bir Ultra 3 göremeyeceğiz. Ancak yeni bir SE, bahar kadar erken bir tarihte karşımıza çıkabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz